Șofer scos din mașină și încătușat în mijlocul străzii, la Timișoara. Care...

Șofer scos din mașină și încătușat în mijlocul străzii, la Timișoara. Care a fost motivul

1
DISTRIBUIȚI

sofer-politia_ora de timis

Scene incredibile, în trafic, la Timișoara: șoferul unui Volkswagen Passat a fost scos afară din mașină și încătușat de doi polițiști. Conducătorul mașinii cu număr de Gorj nu a acordat prioritate unui pieton care traversa o zebră pe strada FC Ripensia, trecând chiar pe lângă o mașină a Secției 2.


Polițiștii au pornit în urmărirea șoferului, însă acesta nu a băgat în seamă semnalele acustice și luminoase, oprind la următorul semafor.

În acel moment, polițiștii l-au scos afară din mașină pe șoferul nepăsător și au procedat la imobilizarea lui prin încătușare, până în momentul în care au finalizat controlul autoturismului, fiind apoi eliberat, însă după sancțiuni usturătoare. „Polițiștii Secției 2 Timișoara i-au aplicat șoferului, un tânăr de 21 de ani, din Târgu Jiu, o sancțiune contravențională în valoare de 1.050 de lei și i-au reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile, pentru neacordarea priorității de trecere pietonului și neoprirea la semnalul polițiștilor”, spune Mirela Drăghicioiu, de la Biroul de Presă al Poliției Timiș.

Sursa foto: oradetimis.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.