Sorin Brîndescu, încântat de reușitele contra Hunedoarei: ”Le-am spus că pentru astfel...

Sorin Brîndescu, încântat de reușitele contra Hunedoarei: ”Le-am spus că pentru astfel de meciuri merită să se antreneze”. PREMIERĂ fericită pentru un tânăr de la ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI

ASU Poli Hd

Victoria cu 3-1 în fața Hunedoarei pe Stadionul ”Dan Păltinișanu” a fost gustată și de staff-ul lui ASU Poli. După câteva jocuri destul de grele tehnicianul Sorin Brîndescu a avut mai multe motive pentru a-și lăuda elevii, dar le cere acestora mult pragmatism, necesar pentru atingerea obiectivului.

”Un alt meci, se apropie finalul și toată lumea joacă cu ambiție, normal, împotriva echipei de pe locul 1. Noi trebuie să fim mai pragmatici, jucăm la rezultat, am marcat trei goluri, acest lucru mă bucură. Știam că Hunedoara are nevoie de spații și nu am vrut surprize neplăcute. Pe noi ne onorează și obligă în viitor să dăm mai mult și să creăm rezultate care să satisfacă publicul. Marius Marin a fost un jucător care s-a remarcat, de altfel toată echipa și-a făcut datoria azi. Le-am spus că pentru astfel de meciuri merită să se antreneze, acum e momentul în care trebuie să dai totul pentru fotbal”, a declarat Sorin Brîndescu.

Tehnicianul lui ASU Poli consideră că următoarele două partide de campionat reprezintă un etalon important pentru șansele echipei la Liga a II-a. ”Am avut și cinci puncte avans și după alte trei etape eram pe 2, trebuie să luăm meci cu meci, să acumulăm cât mai multe puncte pentru ca la final să fim victorioși.


Am avut un calup de patru jocuri dificile, am trecut de două cu brio, mai avem două, Sebiș afară și Ighiu acasă, dacă facem șase puncte probabil vom lua o opțiune serioasă la locul 1”, a conchis Brîndescu.

De partea cealaltă antrenorul lui FC Hunedoara era mulțumit doar de modul în care elevii săi au luptat. ”Atmosferă foarte frumoasă, înfrângere, azi a câștigat echipa care a fost mai pragmatică. Felicit echipa mea pentru atitudinea avută, cu noroc puteam scoate un rezultat bun. Nu cred că au fost emoții, au fost montați, spre deosebire de meciul tur au avut atitudine. Campionatul încă se joacă, sunt rezultate surpriză de la etapă la etapă, ASU Poli e una dintre candidate”, a explicat Mircea Alic jr..

Seară și mai specială pentru Marius Marin

La numai 18 ani Marius Marin s-a impus în prima echipă a Politehnicii din C. Talentatul mijlocaș sosit chiar de la ACS Poli a marcat primul său gol pe ”Dan Păltinișanu”, totodată și prima reușită oficială la ASU Poli, până acum se remarcase prin assist-uri.

”A fost o victorie muncită, mă bucur foarte mult că am câștigat, dar cel mai important e că a câștigat echipa și suntem pe locul 1. A fost un meci foarte greu, cu mai puține ocazii pentru Hunedoara. Am stat bine în teren, ne-am făcut jocul. E ceva incredibil, chiar te simți fotbalist când joci pe asemenea teren, cu asemenea suporteri. Noi trebuie să câștigăm până la capăt, nu să ne intereseze cine e pe 2. Mă bucur pentru că aici am copilărit și aici am început fotbalul, de aceea îi mulțumesc domnului antrenor că mi-a dat șansa să joc titular și să demonstrez că merit să joc. Normal că mă alătur colegilor, am niște colegi superbi sunt așa atmosferă ca aici nu o să mai găsesc niciunde”, a spus Marius ”Marko” Marin.

ASU Poli e pe locul 1 în C4, cu patru puncte avans față de Cugir, care stă în această rundă, Ighiul se poate apropia la două puncte dacă bate miercuri la Becicherecu Mic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.