Sorin Grindeanu: „Nicolae Robu s-a pliat extrem de bine pe comportamentul vechiului...

Sorin Grindeanu: „Nicolae Robu s-a pliat extrem de bine pe comportamentul vechiului PDL”. Ce pune în pericol „autosuficienţa şi atotcunoaşterea” primarului Timişoarei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

sorin grindeanu (2)

Comportamentul primarului Timişoarei, Nicolae Robu, este combinaţie între apucături specifice membrilor PCR şi metehne ale fostului PDL, susţine şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, care a fost invitat la PRESSALERT LIVE în această seară.

În calitatea sa de candidat al PSD pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş, Sorin Grindeanu a declarat că „eu la Revoluţie am avut 16 ani. Nu am avut nimic de-a face cu Partidul Comunist Român. Colegii mei din echipa pe care o propun pentru consiliul judeţean nu au avut de-a face. Nu că dacă ai avut de-a face sau ai fost simplu membru de partid e vreun lucru rău. Eu cred că e vorba de comportament, domnule Boţa, nu poate să îmi spună nimeni mie sau colegilor mei, spre deosebire de colegii de la PNL, că la noi cel puţin în filiala Timiş, există comportamente criptocomuniste. Eu cu cât mai uit mai atent şi nu aş vrea să îi jignesc pe adevăraţii liberali din PNL atât cât au mai rămas, din ceea ce văd lucrurile sunt sub control total al PDL, iar faptul că s-a sacrificat tot ce înseamnă liberalism în Timişoara a însemnat foarte mult liberalismul pentru un singur lucru, s-a sacrificat pentru o singură persoană, Nicolae Robu. Faptul că domnia sa a rămas copreşedinte a sacrificat tot ceea ce înseamnă judeţ şi inclusiv în Timişoara tot ceea ce însemnă vocea adevăraţilor liberali (…) acea voce e din ce în ce mai stinsă în acest moment, iar cine dictează în acest moment în vechea filială este vechiul PDL. PNL după Revoluţie nu m-a obişnuit nici la nivel naţional şi nici în Timiş cu un comportament cum îl are Nicolae Robu şi PDL în Timiş, un comportament care aduce cu cel din guvernarea Boc.


Despre asta discutăm, acel PDL care tăia salarii, tăia pensii, care făcea terenuri în pantă, care ne ducea să ne împrumutăm cu zeci de miliarde de euro ca să aibă bani să meargă spre ANRP sau spre alte tunuri pe care le vedem zilele astea. În acest moment Nicolae Robu s-a pliat extrem de bine pe comportamentul vechiului PDL. Tocmai de aceea cred că va fi un tandem extraordinar pe Timişoara Alin Popoviciu preşedinte la consiliul judeţean, pentru că e vorba de un tandem, şi Nicolae Robu candidat la Primăria Timişoara”.

Ce spune despre tandemul Alin Popoviciu – Nicolae Robu

Legat de alegerea lui Alin Popoviciu ca şi candidat al PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Timiş, în ciuda faptului că acesta este cercetat în dosarul închirierii spaţiilor de la Aeroportul Timişoara, Grindeanu a spus că este un rezultat firesc al selecţiei meritocratice a candidaţilor şi că acest lucru arată că Alin Popoviciu este cel mai bun liberal din Timiș. „Nici nu mă ajută nici nu mă încurcă, merg în aceeaşi echipă de campanie, eu şi toţi colegii mei din judeţul Timiş. Dacă PNL a considerat că Alin Popoviciu este cel mai bun fiind pe locul I, eu le doresc succes, e treaba lor şi chiar nu sunt ironic. Au avut criterii, au considerat că Alin Popoviciu e cel mai bun, foarte bine”, a declarat Grindeanu care va intra în cursă împotriva lui Popoviciu.

Despre lipsa de dinamism Timişoarei în mandatul Robu

Sorin Grindeanu a comentat că ar fi fost bine ca Timişoara să fi fost depăşită ca dezvoltare de oraşe de aceeşi talie precum Cluj Napoca, însă că lucrurile nu stau deloc așa. „Eu nu ştiu dacă aţi văzut dinamismul cu care se mişcă Oradea, dinamismul şi modul în care arată Braşovul. Aici nu ţine de culoare politică, dar domnul Robu s-a învăţat când face ceva bine, tot mai rar, e de doar meritul dânsului şi, tot mai des, când are neîmpliniri dă vina pe Bucureşti. Am mai spus asta, dacă ar fi după Bucureşti ar ţine banii doar la ei, dar de ce cei de la Braşov ştiu să facă ce e dincolo de culoare politică. Cei de la Oradea ştiu să se dezvolte şi au o dinamică mult superioară oraşului nostru, pentru că nu au parte de un primar pentru care autosuficienţa şi atotcunoaşterea sunt definitorii. Din punctul meu de vedere, ăsta este cel mai mare pericol, nu doar pentru persoana Nicolae Robu, ci pentru oraşul Timişoara”, a comentat Sorin Grindeanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.