Sorin Grindeanu despre candidatura lui Titu Bojin la CJT: „Nu poți să...

Sorin Grindeanu despre candidatura lui Titu Bojin la CJT: „Nu poți să rămâi membru PSD și să candidezi pe listele altui partid sau ca indepenent”. Ce îi cere

0
DISTRIBUIȚI

 

sorin grindeanu (5)

Reacție dură a șefului PSD Timiș, Sorin Grindeanu, candidatul formațiunii la șefia Consiliului Județean Timiș legat de noile planuri ale colegului său de partid, actualul şef al CJ Timiş, Titu Bojin.

După ce a aflat că Bojin plănuieşte să candideze pentru un loc în CJT din postura de independent sau independent susţinut de un partid, Grindeanu a declarat pentru PRESSALERT.ro că Bojin se poate face vinovat de bigamie.

„Dacă domnul Bojin candidează ca și independent sau de la UNPR, trebuie să fie bărbat, să își asume sincer și direct această candidatură care trebuie precizat că este pentru funcția de consilier județean, să nu bălmăjească electoratul.


Ar trebui să citească legea cu atenție, deși sunt convins că știe bine legea deși la acest moment încearcă să fie confuz şi să inducă şi alegătorii în confuzie. Nu poți să rămâi membru PSD și să candidezi pe listele altui partid sau să rămâi independent. Este un non-sens juridic. Este o bigamie. Exact ca și atunci când ești căsătorit și vrei să te căsătorești cu altcineva sau să rămâi singur și nu divorțezi. Dacă vrea să rămână independent, trebuie să vină să își dea demisia din PSD. Îi cer un singur lucru: să respecte electoratul PSD care l-a votat și de-a lungul anilor i-a oferit diverse funcții”, ne-a spus Sorin Grindeanu.

Întrebat dacă urmare a declarațiilor și a noilor planuri ale lui Bojin acesta ar putea fi exclus din PSD, Grindeanu a comentat că „eu nu pot să intru în scenarii de tipul acesta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.