Start FULMINANT pentru ”Tricolor11” Timișoara în turneul internațional de acasă. Puștii de...

Start FULMINANT pentru ”Tricolor11” Timișoara în turneul internațional de acasă. Puștii de la ACS Poli au marcat golurile cu Steaua Roșie sub privirile lui Miodrag Belodedici FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1648624053">

Ex. Timisoara St. Rosie (11)

Turneul internațional sub 16 ani găzduit de Centrul de Excelență FRF Timișoara a început excelent pentru elevii lui Adrian Văsâi. Echipa ”Tricolor11” de pe Bega a învins-o cu 3-0 pe puternica Steaua Roșie Belgrad iar toate reușitele gazdelor au venit de la jucători care aparțin de ACS Poli.

La meciul disputat pe ”sinteticul” de la Baza 2 Politehnica, primul din Grupa A, a asistat și Miodrag Belodedici, fostul internațional român campion la nivel continental cu Zvezda. Oaspeții, mai masivi, păreau o nucă greu de spart după 15 minute. În minutul 18 al primei părți de 30 de minute Lazăr l-a testat pe Gordic, care a reținut în doi timpi. Sârbii au încercat șutul de la distanță prin Savic, dar balonul a ocolit buturile lui Ștefan Dobre. Apoi, cu un minut înainte de pauză timișoreanul Fabio Trip recepționează în interiorul careului de la Lazăr și îl învinge pe goalkeeperul Stelei Roșii.

În partea a doua Sikanjic a fost aproape de egalare în minutul 38, fiind blocat în câțiva metri. Pentru ca apoi alți doi juniori de la ACS Poli să înscrie reușitele 2 și 3 pentru echipa ”Tricolor11”. Mai întâi, în minutul 42 Mihael Onișa, puști curtat deja de numeroase cluburi, a finalizat la colțul lung după ce a rămas singur cu Gordic, apoi, peste șapte minute, colegul din banda stângă, Vlad Chera, a profitat de o recuperare a unui coleg și l-a învins de asemenea în duel unu la unu pe portarul sârb.

”Tricolor11” Timișoara câștigă clar, cu 3-0, mai având câteva oportunități bune de a majora diferența. Mâine, de la ora 17.00, pe același teren, elevii lui Adrian Văsâi dau piept cu FC Dănuț Coman. În cealaltă grupă, tot azi, ”Tricolor11” Tg. Mureș a cedat cu 2-1 în fața Selecționatei Osijek (Croația).

”Tricolor11” Timișoara: Dobre – Jurj, Giosu, Țiereanu (cpt.), R. Popa – Casian, Manolache – Lazăr, Trip, Chera – Onișa. Au mai intrat: Coroiu, Deta, Talpoș, Stoianovici, Bănceanu și Șimăndan. Antrenor: Adrian Văsâi.

Steaua Roșie Belgrad: Gordic – Kostic, Ristovic, Jankovic (cpt.), Danicic – Savic, Ilic, Santrac, Gavric – Acimovic – Torbica. Au mai intrat: Konatar, Kojic, Simonovic, Veselinovic, Bosic, Sikanjic. Antrenor: Puaca Nikola.

Adrian Văsâi: ”Obiectivul e să jucăm cât mai bine”

Tehnicianul ”Tricolor11” Timișoara, Adrian Văsâi, era mulțumit la final, dar a evidențiat că scopul primordial al echipei nu sunt rezultatele imediate, ci formarea pentru viitor. ”A fost un joc bun, cu o echipă foarte bună. Ne testăm potențialul la momentul actual. Jucătorii mei au făcut azi unul dintre cele mai bune jocuri, din toate punctele de vedere, au fost concentrați și conectați la ce înseamnă un joc cu o echipă de calibrul Stelei Roșii. Obiectivul e să jucăm cât mai bine fiecare meci, nu suntem prizonierii rezultatelor, ne interesează să jucăm un fotbal de calitate. Să creștem jucători pentru echipa națională, să-i dezvoltăm corect”, a declarat Adrian Văsâi.

Programul complet al turneului poate fi consultat AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.