Strângere de semnături pentru partidele mici şi candidaţii independenţi, la Timişoara. Unde...

Strângere de semnături pentru partidele mici şi candidaţii independenţi, la Timişoara. Unde vă puteţi arăta susţinerea

0
DISTRIBUIȚI
vot generic Strângere de semnături
Strângere de semnături pentru micii candidați

Sunteţi sătui de marile blocuri politice care până acum au impus candidaţi care ne-au demonstrat de fiecare dată că lucrurile pot evolua rapid înspre mai rău? Doriți ca Timișoara să se schimbe cu oameni noi? Dacă răspunsurile dumneavoastră au fost afirmative, atunci, de astăzi, aveți șansa de a susține candidaturile partidelor mici, dar și pe cea a independentului Adrian Orza.

„La inițiativa Asociației Eco Nautic Club, în zilele de 21, 22 și 23 aprilie, între orele 16-20, la terasa restaurantului Boema din strada Mercy nr.


1, se vor strânge semnături pentru candidații la alegerile locale, din partea partidelor M10, PMP, PNDși pentru candidatul independent Adrian Orza. În cadrul acestui eveniment, cetățenii cu spirit civic ai Timisoarei, sunt invitați să susțină printr-o semnătură partidele noi și candidatul independent Adrian Orza pentru Primăria și Consiliul Local Timisoara, în încercarea de a arăta cetățenilor că se poate face și un alt fel de administrație publică locală. Legea electorala obligă partidele politice și candidații independenți să adune semnături de la 1% din populatia cu drept de vot, pentru a putea participa la alegerile locale. Semnarea listelor nu obligă o persoană în niciun fel, este doar o semnătură care permite candidaților să participe la alegerile locale din 5 Iunie 2016”, au transmis organizatorii. E important de precizat și că la eveniment pot lua parte și alți reprezentanți ai partidelor mici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.