Suporterii lui ASU Poli au început promovarea jocului cu FC Hunedoara prin...

Suporterii lui ASU Poli au început promovarea jocului cu FC Hunedoara prin oraș. Ce vor vedea timișorenii dimineața FOTO

0
DISTRIBUIȚI

mesaje hd (4)

La fel ca înaintea altor partide importante ale lui ASU Politehnica, ultrașii timișoreni au trecut la promovarea masivă a jocului favoriților. În această seară, în mai multe locații din oraș au apărut bannere care promovează meciul de marți seară cu FC Hunedoara, ce va avea loc pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Acțiuni similare ale fanilor ”viola” au avut loc înaintea jocurilor cu Ghiroda, Ripensia și a barajului cu Voința Lupac – pentru accederea în Divizia C. Revenită pe locul 1 în Seria a IV-a, ASU Poli are parte marți de un meci special, revine pe ”Dan Păltinișanu” după mai bine de un an de zile, de la acel 6-2 cu ”Ripi”.

Suporterii timișoreni se asigură, în stil propriu, că va fi cât mai multă lume pe principala arenă din oraș cu această ocazie. Timișoara a fost astfel împânzită din nou cu bannere-invitație. ”Cu toții la meci!”, se arată în mesajele care anunță ”Poli – Corvinul”.


Unul dintre acestea fiind postat chiar deasupra Pasajului Jiul, astfel că mulți șoferi au recepționat deja informația. Duelul dintre timișoreni și hunedoreni va avea loc marți, de la ora 19.00, în nocturna arenei ”Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.