TELENOVELA hoților de buzunare din Timișoara continuă. Cum i-a confruntat o timișoreancă...

TELENOVELA hoților de buzunare din Timișoara continuă. Cum i-a confruntat o timișoreancă în tramvai și ce reacție nepăsătoare are poliția

2
DISTRIBUIȚI

hoti

Filmulețele cu hoți de buzunare devenite virale în doar câteva ore de la postarea pe Facebook încep să devină o tradiție în Timișoara. Astfel, în ultimele zile revolta timișorenilor față de hoții din tramvaie a devenit de neoprit. Ieri între orele 13 și 15 în Piața 700 a avut loc un protest prin care timișorenii au fost atenționați cu privire la existența hoților, dar și cu privire la faptul că forțele de ordine sunt neputincioase în fața fenomenului care face din ce în ce mai multe victime.


În vreme ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu a declarat că era un fapt cunoscut de toți timișorenii că în mijloacele de transport în comun acționează hoți, Poliția Locală a prins doar doi hoți de buzunare în flagrant în ultimele trei luni. Lipsa de acțiune a forțelor de ordine e dublată și de tăcerea pasagerilor care se tem să nu fie luați la bătaie odată ce au coborât din vehiculele RATT. Astăzi, un nou clip care arată hoții din Timișoara în acțiune a fost postat pe Facebook.

Videoclipul în care o femeie se ceartă cu un hoț de buzunare pe care îl prinsese cu mâna în geanta ei a stârnit deja revolta timișorenilor care au cont de Facebook. Clipul poate fi vizionat aici. Tot pe Facebook a apărut un filmuleţ cu o inregistrare audio în care agenţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sunt sesizaţi să meargă în Piaţa 700, acolo unde nu găsesc hoţii şi apoi sună persoana care a făcut reclamaţie să o anunţe că nu au găsit nimic şi că nu e cazul să facă glume cu apelurile la poliţie.

2 COMENTARII

  1. Da, am ascultat înregistrarea în care era prezentată conversația dintre domnul Brâncovan și organele de poliție. Efectiv sunt scârbită! Pe bune, aceștia sunt polițiștii români?! Nu vă este rușine, domnilor polițiști, absolut deloc?! Trebuiau să vă așteăte hoții pe dvs?! Halal! Trist! Rușinos!
    Timișoreni, cît mai îndurați batjocura autorităților și comportamentul acesta jignitor?! Trezirea! Dormiți?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.