Primarul Timișoarei: „Unii văd doar gunoiul, pentru că cu ăla rezonează eul...

Primarul Timișoarei: „Unii văd doar gunoiul, pentru că cu ăla rezonează eul lor lăuntric”. Ce măsuri anunţă

6
DISTRIBUIȚI

gunoi centru facebook

Primarul Nicolae Robu a reacţionat, astăzi, la criticile celor care au postat pe Facebook imagini cu gunoi în centru, susţinând că respectivii sunt plini și ei, la rândul lor, de gunoi lăuntric.

„De câte ori am avut prilejul să arunc privirea în Piaţa Victoriei sau în Parcul Justiţiei, fiind în trecere, am trăit un sentiment de bine excepţional şi am avut o adevărată încântare şi o mândrie că avem un asemenea oraş. Sigur fiecare vede în oraş ceea ce are până la urmă şi în el însuşi pentru că se produce o rezonanţă între noi şi exterioritate întotdeauna. Unii văd doar gunoiul pentru că cu ăla rezonează eul lor lăuntric.


Desigur că există şi aşa ceva şi în unele fiinţe şi în oraş, dar…”, a declarat Robu.

Întrebat de reporterul PRESSALERT.ro dacă a cerut intervenţia echipajelor de la Retim în weekend, Robu a răspuns că „în această perioadă orașul nostru tinde să aibă în zonele centrale mult mai multă lume decât a avut altă dată. Dacă ați ieșit duminică, și presupun că ați ieșit, ați putut vedea că au fost mii și mii de oameni (…) Și evident unde e atâta lume, așa cum se întâmplă oriunde pe planeta asta, normal că apar și urme ale prezenței unui număr foarte mare de oameni. Am cerut Retim să facă un program special de ridicare a gunoaielor în această perioadă a anului în care aglomerația este crescută și evident că asta se va resimți”.

După ce a lansat un apel public ca oamenii să respecte legea și să nu arunce gunoaie pe jos, edilul a conchis că „din păcate mulți cetățeni ai Timișoarei mi se plâng că au vecini certați cu normele de conviețuire civilizată, vecini care prind momentul când nu sunt văzuți și depun gunoaie la colțuri de blocuri”.

6 COMENTARII

 1. Ok domnule primar, ati facut sesizare la Retim ca sa faca un program special in perioada aceasta si s-au apucat de treaba? Ireal ca intr-un oras european, la astfel de evenimente, sa fie cosurile pline de gunoi si la fel si pe langa ele.Cineva de la Retim trebe sa fie prezent macar din 2 in 2 ore pentru a goli cosurile.
  La fel se intampla si prin alte zone ale orasului, nu poti sta cu mormanul de gunoi la coltul strazii; cel tarziu a doua zi Retimul trebe sa faca curatenie. Halal administratie!

 2. Ireal ce se poate intampla, ireal ca proiectarea sa dureze un an de zile, cu ce fel de proiectanti a lucrat?sau doar a tras timpul de coada? Ireal cum un lucru benefic pentru judetul nostru, benefic pentru copii nostrii se pierde intr-o astfel de maniera din cauza unui orgoliu nejustificat.Asteptam ca dumneavoastra sa ajungeti la conducerea Consiliului Judetean Timis si cu domnul Birsasteanu ca primar al Timisoarei sa incepem sa schimbam lucrurile in tot Judetul Timis. Multa bafta si sunt alaturi de voi !

 3. De vina sunt sic ei cu terase in Centru. Duminica noaptea am observat cu lasau sacii cu gunoaie langa cosurile de gunoi…doar nu sunt prosti sa plateasca in plus la Retim. Sunt curios daca Politia Locala chiar doarme sau doar este indiferenta…

 4. :))) draga domn primar, promit sa te votez! :)))))
  cata dobitocie poate sa fie in capul unui om??
  absolut incredibil!

  Indrazneste sa faci o schimbare! Mergi la vot si spune NU Robu!

 5. Deci din spusele lu’ asta, tomberoanele pline cu varf de gunoi si gramada de langa tomberoanele de langa Biserica Sarbeasca era doar in imaginatia mea. A, alea se aflau acolo ziua la ora 15:00. Si la curatenia de primavara, e o chestie foarte buna, ca idee, dar ca executie e o prostie maxima, deoarece se umple tot orasul de gunoi timp de o luna, nu sunt locuri amenajate pentru a depozita gunoiul, totul este pe trotuare si strazi aruncat anapoda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.