Premieră la Timișoara: PMP vine cu o candidată cu handicap locomotor pentru...

Premieră la Timișoara: PMP vine cu o candidată cu handicap locomotor pentru consiliul local. Ce slogan are tânăra

0
DISTRIBUIȚI
raluca popescu, candidat PMP la CLT
Raluca Popescu, Marius Dugulescu și Roxana Iliescu

Mişcare în premieră făcută de Partidul Mişcarea Populară filiala Timiş, astăzi. Candidatul formaţiunii la Primăria Timişoara, preşedintele filialei municipale, Marius Dugulescu, a prezentat astăzi un candidat special situat pe locul al doilea pe lista formaţiunii pentru Consiliul Local Timişoara. Este vorba despre Raluca Popescu, preşedintele Asociaţiei „Ceva de Spus”.

„Noi cei care avem două mâini şi două picioare adesea uităm cât de greu este pentru o persoană cu handicap să urce, de exemplu, într-un mijloc de transport în comun sau să coboare zece etaje dintr-un bloc pentru a pleca de acasă.


(…) Ea nu a mai făcut politică, nu ştie politică, dar politica ei va fi una singură, să sprijine persoanele cu dizabilităţi, să spună în consiliul local şi tuturor că acestor persoane nu li se respectă drepturile”, a spus Dugulescu.

Tânăra Raluca Popescu a explicat că de-a lungul vieţii ei s-a cofruntat cu multe prejudecăţi şi impedimente din cauză că necesităţile persoanelor cu handicap locomotor nu sunt o prioritate pentru autorităţile locale. „Nothing about us without us”, aşa sună sloganul tinerei. În traducere acest lucru înseamnă „nimic despre noi, fără noi”.

„Acesta vreau să fie mesajul meu pentru persoanele cu dizabilităţi din Timişoara. Voi lupta cu trup şi suflet ca drepturile noastre să fie respectate, ca vocea noastră să fie auzită pe plan naţional şi internaţional”, a spus tânăra candidată.

Pe lista lui Marius Dugulescu pentru Consiliul Local Timişoara se află şi preşedintele filialei judeţene, Roxana Iliescu, care s-a declarat onorată de poziţia 34 pe care nu o consideră codaşă, deşi este ultima pe listă. Canididaţii PMP pentru Consiliul Local Timişoara pot cei de pe lista de mai jos.

lista pmp clt

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.