Timișorenii, provocați să participe la o săptămână de fapte bune. Ce sunt...

Timișorenii, provocați să participe la o săptămână de fapte bune. Ce sunt încurajați să facă

0
DISTRIBUIȚI

saptamana faptelor bune

Campanie inedită la Timișoara, la mijloc de primăvară, promovată de către o asociație creștină din oraș. Astfel, în aceste zile, locuitorii din capitala Banatului sunt provocați să participe la o săptămână de fapte bune. Campania “Revoluția bunătății” a început de ieri, iar pe pagina de Facebook “Speranța Timișoara” au fost postate deja primele provocări însoțite de câte o fotografie realizată în cele mai frumoase locuri din oraș.

“Te provocăm la o săptămână de fapte bune, participi? În fiecare dimineață vom posta provocarea zilei.


Vrem împreună să îndemnăm oamenii la bine și să facem lumea aceasta mai frumoasă. Dă share pozei, dar mai ales împlinește provocarea. Succes”, transmit inițiatorii campaniei. Ieri, timișorenii au fost încurajați să-și ceară iertare de la o persoană căreia i-au greșit, iar astăzi sunt provocați să ofere unei persoane nevoiașe un cadou însoțit de un mesaj frumos.

“E mai ușor decât crezi. Un supermarket găsești în drum spre casă, iar un bilețel sigur ai la lucru. Oamenii nevoiași sunt peste tot: văduva, bătrânul sau vecinul acela, studentul sau copilașul acela pe care-l știi. Gândește-te ce bucurie îi vei face, numai să vrei”, îi încurajează organizatorii “Săptămânii faptelor bune” pe timișoreni.

saptamana faptelor bune1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.