Titu Bojin, la un pas trecerea în UNPR. Vezi ce spune Ion...

Titu Bojin, la un pas trecerea în UNPR. Vezi ce spune Ion Răducanu despre mutare

3
DISTRIBUIȚI
titu bojin mana la gura 2 Titu Bojin la Consiliul Judeţean Timiş
O nouă candidatură a lui Titu Bojin la Consiliul Judeţean Timiş ar putea deveni realitate

Variantă de ultimă oră privind candidatura actualului preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, la un nou mandat.

După ce în cursul săptămânii trecute PSD a decis că lista pentru Consiliul Judeţean Timiş la alegerile din vara acestui an va fi deschisă de preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, şi după ce preşedintele executiv al PSD Valeriu Zgonea a declarat că Bojin a fost o variantă bună pentru conducerea judeţului Timiş în anul 2012, însă că acesta nu va mai ocupa o astfel de postură anul acesta, au apărut mai multe varinate privind negocieri purtate de Bojin cu alte partide. Acesta ar fi negociat cu PSRO, UNPR şi PMP, totuşi discuţiile par să nu fi dus la niciun rezultate.

Pe marginea candidaturii la CJT, Bojin a declarat că „încă nu am decis dacă voi candida pentru Consiliul Judeţean Timiş. Însă, dacă voi candida, voi intra în cursă din postura de independent 101%. Nu mă voi afla pe lista de intrări în alte partide, am declarat deja acest lucru de nenumărate ori. Rămâne să decid în următoarele zile varianta pe care voi merge”.

Trebuie spus că Bojin a fost trimis în judecată într-un dosar de corupție pentru conflict de interese și abuz în serviciu.


Mai merită amintit şi că deocamdată Bojin intră în cursa pentru un mandat de consilier, urmând ca abia apoi, în funcţie de majorităţi, să se aleagă noul preşedinte.

UPDATE În ciuda declarațiilor sale privind o candidatură independentă, Bojin a fost deja anunțat de conducerea centrală a UNPR ca şi candidat la formaţiunii pe Timiş. De altfel, după finalizarea plenului CJT Bojin a comentat că nu exclude o candidatură din postura de independent cu susţinerea unui partid.

„Nu fac alte declaraţii decât ceea ce am spus. Vă repet, dacă mă hotărăsc în mod oficial să candidez, vă anunţ că voi candida pentru funcţia de consilier judeţean pentru postura de preşedinte al consiliului judeţean, ca şi independent fără să mă înscriu într-un partid politic. Se poate şi independent independent şi independent pe lista unui partid şi independent cu susţinerea unui partid. Nu e exclus să candidez, restul sunt speculaţii. Sunt mai multe variante în afară de cea de membru. Am promis că nu mă duc la un partid din punct de vedere al corectitudinii pentru mine şi pentru alegători”, a declarat președintele CJT.

Bojin a declarat că nu strânge semnături pentru o candidatură, dar a spus că „sunt atâtea persoane care vor să semneze pentru mine că nu îmi fac probleme că în 48 de ore nu pot să strâng câte semnături vreau eu”.

Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, a confirmat ipoteza candidaturii lui Titu Bojin pentru formaţiunea sa. Acesta ne-a declarat că „îl dorim pe domnul Bojin ca şi candidat pe lista UNPR din orice postură doreşte să candideze, chiar dacă vrea să rămână independent. Încă nu vă pot da detalii legat de candidatura domniei sale, dar cel mai probabil mâine vom şti mai multe. Până acum nu am discutat acest subiect cu domnul Bojin în detaliu, dat fiind faptul că domnia sa nu a luat o decizie privind candidatura, aşteptând o hotărâre fermă din partea PSD privind poziția sa pe lista formațiunii”.

3 COMENTARII

  1. Toata chestia cu independenta este pentru fraieri. Bojin spera ca va face jocuri in Consiliu Judetean folosindu-se de slugile pe care le are in ALDE si PMT si anume: Candea, Radu, Stancu, Davitoiu

  2. Domnului Bojin i s-a cam inchis usa in nas si de catre UNPR , PMP cat si de ALDE. Asteptam oricum declaratiile partidelor enumerate mai sus in legatura cu acest subiect.Domnul Bojin s-a intos ieri de la bucuresti cu coada intre picioare si s-a dus direct la televiuziune sa ne abureasca pe noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.