Titu Bojin NEAGĂ negocierile cu alte partide, după eliminarea de pe lista...

Titu Bojin NEAGĂ negocierile cu alte partide, după eliminarea de pe lista PSD pentru CJT. Când spune că se vor clarifica lucrurile

0
DISTRIBUIȚI

bojin si patriarhu04_resize

Nimic nu e încă sigur – aceasta este atitudinea preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. Fost şef al PSD Timiş, Bojin a demisionat de la conducerea filialei judeţene după ce a fost acuzat de instigare la trafic de influenţă într-un dosar de corupţie. Tot de atunci au început şi problemele lui Bojin legate de respectarea criteriilor de integritate impuse de la PSD de la nivel naţional. Până de curând şeful CJT se arăta optimist că va putea intra în cursa pentru un nou mandat de preşedintel al CJT în funcţie de voturile obţinute.


Speranţele acestuia au fost însă spulberate marţi, atunci când acesta a fost scos de pe lista PSD cu candidaţi pentru CJT, iar şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a fost ales cap de listă.

Surse din PSD au susţinut că Bojin ar fi purtat negocieri cu UNPR şi PMP pentru un eventual transfer. De atunci şi până astăzi Bojin nu a fost de găsit pentru a lămuri situaţia sa. Astăzi, acesta a declarat însă pentru PRESSALERT.ro că „mâine se vor lămuri lucrurile la partid, dar pot să vă spun că nu mă veţi găsi aşa cum şi-au dorit şi unii ziarişti şi unii pesedişti şi unii de la alte partide pe lista vreunui partid”. Întrebat dacă va fi prezent pe lista PSD, Bojin a declarat că „aia rămâne să vedem, nu decid eu”. Lucrurile legate de candidaturile la CJT vor fi clarificate de preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, care va fi prezent mâine la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.