Titu Bojin NU va fi pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Timiş...

Titu Bojin NU va fi pe lista PSD pentru Consiliul Judeţean Timiş la alegerile din iunie. Grindeanu, pe primul loc

1
DISTRIBUIȚI
Titu Bojin nu va fi pe lista PSD
Titu Bojin nu va fi pe lista PSD pentru alegerile locale

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin nu va fi pe lista PSD pentru alegerile locale din iunie.


Decizia a fost luată după o întâlnire a lui Bojin la Bucureşti cu mai mulţi lideri ai partidului, inclusiv preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Decizia de a nu-l mai susţine pe Bojin pentru a candida a fost justificată de criteriile de integritate stabilite de partid. Vă reamintim, Bojin este trimis în judecată pentru conflict de interese şi abuz în serviciu în dosarul legat de afacerile firmei familiei sale cu Apele Române, când acesta era directorul direcţiei Banat. Preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu, va fi cel care va deschide lista social-democraţilor pentru CJ Timiş.

La ultima ediţie a PRESSALERT LIVE, Titu Bojin a susţinut că nu ştie dacă va mai candida şi că, oricum, este decis să nu părăsească PSD. Cu toate aceste, surse bine informate susţin că Bojin, după ce a aflat decizia PSD, a avut mai multe întâlniri la Bucureşti cu reprezentanţi ai UNPR şi PMP. Până la ora redactării acestui material, Bojin nu a putut fi contactat.

1 COMENTARIU

  1. Vai da ce pierdere pt. noi, nu mai candideaza acest Bojin care abia vorbeste romaneste….sa mearga inapoi la buldozerul lui, poate acolo e mai priceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.