Titu Bojin un nou ANUNŢ legat de candidatura sa la şefia CJT....

Titu Bojin un nou ANUNŢ legat de candidatura sa la şefia CJT. Câte voturi crede că ar putea obţine

2
DISTRIBUIȚI

titu bojin (1)

Speranţe mari, de asta dă dovadă şeful Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. Mazilit de PSD Timiş de pe lista cu candidaţi pentru noua componenţă a instituţiei de după alegerile din vară, Bojin vrea să ia calea independenţei pentru a intra în cursa pentru un nou mandat.

Titu Bojin, planuri noi pentru candidatura la şefia CJT

Practic, Bojin nu poate întra însă în cursa pentru un loc în CJ Timiş fără a demisiona din PSD şi fără a candida pe lista unui partid. Din negocierile purtate de până acum, alegerea potrivită pentru Bojin pare să fie UNPR Timiş.

Prezent în cadrul unei emisiuni la TVR Timişoara, Bojin a declarat că „vreo 130.000 de voturi am obţinut în 2012.


Acum am spus că indiferent unde voi – adică nu indiferent, că dacă sigur PSD va considera că pot să rămân candidat, va decide în zilele următoare – dacă nu părerea mea este că indiferent unde mă voi duce voi obţine o treime, asta însemnând 50.000 de voturi le voi obţine împreună cu cetăţenii din judeţul ăsta, nu de unul singur, dar cred că până la urmă trebuie să fim atenţi cu ceea ce vrem şi după aceea să putem discuta. Cred că cele 50.000 care ar fi o treime din totalul voturilor, cedând o treime şi PSD, cedând o treime şi PSD şi PNL în mod separat, poate să rămână acel număr de voturi necesar ca să poţi să candidezi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean în postura în care discutăm de opt până la zece consilieri în oricare dintre partide chiar şi cu mai puţin poate să facă jocurile pe lângă partidele din consiliul judeţean după părerea mea în CJT neintrând mai mult de trei poate patru partide”.

Deşi Bojin intră în cursa pentru un mandat de consilier judeţean, acesta susţine că de fapt ţelul lui este un nou mandat de preşedinte. „Eu vreau să candidez pentru preşedinte. Nu ţin neaparat să fiu consilier. Dacă nu se poate, nu ţin neaparat să ocup alte funcţii gândindu-mă doar la mine. Dacă nu pot una, fug la cealaltă şi dacă nu, la următoarea. Nu”, a mai declarat pesedistul.

2 COMENTARII

  1. Titule sa nu uiti si de gaborrul stancu, titi de la valcea! Cu el ai pooutea sa refaci mult doritta alianta: tu prehhedinte si el wice! Amandoi aveti multe in comun: lucrati la ape, aveti inalte studii perversitare, aveti affaceri imprehhuna! Successurri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.