Traficanții de țigări din Piața Iosefin, vizați de o operațiune a Poliției...

Traficanții de țigări din Piața Iosefin, vizați de o operațiune a Poliției Timiș UPDATE 2 Cine a fost pus sub acuzare FOTO

0
DISTRIBUIȚI

perchezitii contrabanda tigari iosefin

Forțele de ordine în Piața Iosefin. Foto: Dragoș Boța

Traficanții de țigări din Timișoara au fost vizați astăzi de o nouă operațiune a celor de la Poliția Timiș. Anchetatorii au monitorizat timp de mai multe luni zona Pieței Iosefin, unul dintre principalele puncte de desfacere a țigărilor de contrabandă din oraș.

În această dimineață, polițiștii au intrat, împreună cu jandarmii, în șase locații din zona Pieței Iosefin și de pe strada Mangalia, unde au stabilit că sunt depozitate țigări de contrabandă. Conform primelor informații, s-au găsit mai multe baxuri de țigări în locațiile vizate.

Vom reveni cu amănunte.

perchezitii contrabanda tigari iosefin 2

UPDATE 1 Serviciul de Acțiuni Speciale a intrat în forță în casa de la numărul 23 de pe strada Mangalia, unde investigatorii au stabilit că era locul de unde se aprovizionau cu țigări cei din piață. În imobilul locuit de o familie de țigani au fost descoperite mai multe baxuri cu țigări de contrabandă, iar polițiștii adună acum probe, încercând să ridice amprente de pe cartușele de țigări. Toată zona este asigurată de un dispozitiv important de forțe de ordine.

UPDATE 2 Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara a anunţat faptul că în timpul anchetei s-a stabilit că „începând cu luna decembrie 2015 și , în mod constant, suspecţii Gyenge Ladislau, Gavrilă Stoica Mugurel-Gheorghe, Bâte Ciprian-Gheorghe, Novacovici Marcel, Drăghici Ion-Adrian, Stoica Marius-Adrian, Bulgaru Ilie-Marius, Zlătaru Călin, Cârneci Ștefan-Ciprian, Solomon Petre, Somolan Cristian, Chiriac Somna și Criste Ioana Mihaela au desfăşurat activităţi ilicite constând în primirea, depozitarea şi comercializarea de ţigarete provenind din contrabandă. Întreaga activitate infracţională a suspecţilor s-a desfăşurat în general, în apropierea Pieţei Iosefin din Timișoara, unde în mod concentrat şi constant, indiferent de perioada orară a unei zile, susnumiții au întreprins activităţi de racolare de clienţi şi comercializare către aceştia, a unor cantităţi mai mari sau mai mici de ţigări provenite din contrabandă, în funcţie de necesităţile acestora”. Suspecții au fost conduși la secţia 3 a Poliției Municipiului Timișoara pentru audieri. În urma percheziţiilor au fost descoperite și ridicate 4060 pachete de țigări.


Valoarea estimată a prejudiciului este de 11.000 euro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.