Trei polițiști răniți după ce mașina cu care transportau un urmărit național...

Trei polițiști răniți după ce mașina cu care transportau un urmărit național a fost implicată într-un accident FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-435227461">

accident masina politie otelu rosu (3)

Trei polițiști și o femeie au fost accidentați după ce o autospecială de Poliție care transporta un urmărit național a fost implicată joi seara într-un accident la Oțelu Roșu.

Mașina de Poliție se deplasa de la Hațeg spre Caransebeș, cu intenția de a ajunge la sediul Poliției din Oțelu Roșu. Accidentul s-a produs, conform Poliției, din cauza unei tinere de 22 de ani care a făcut un viraj fără să se asigure. Conform celor două pasagere din cealaltă mașină implicată în accident,însă, citate de infocs.ro, polițiștii circulau cu viteză și au intrat pe contrasens. Polițiștii de la Rutieră au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

În urma impactului, cei trei polițiști și pasagera din mașina mică au fost răniți. Cei trei oameni ai legii au suferit fracturi și au ajuns la Timișoara, în timp ce reținutul pe care îl transportau și cele două tinere au primit îngrijiri la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Sursa foto: Facebook / Valentina Chivu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.