Ultimate Smartfit Challenge – toți concurenții sunt eroi! Când are loc competiția

Ultimate Smartfit Challenge – toți concurenții sunt eroi! Când are loc competiția

0
DISTRIBUIȚI

12999588_10156755217695065_394940879_o

La Ultimate Smartfit Challenge toți concurenții sunt eroi. Vor fi 100, sâmbătă, la Timișoara, din Oradea, Sibiu, Târgoviște, Miercurea Ciuc, Târgu-Mureș, București, Cluj-Napoca și cei mai importanți susținători ai CrossFit-ului în plan local.

Competiția implică cei mai curajoși atleți care își doresc să se autodepășească la fiecare antrenament și de la o etapă la alta, în cadrul campionatului USC.  ”Gradul de dificultate al exercițiilor propuse de către Gabriel Budeș – instructorul Ultimate Training și membrul principal al echipei de organizare USC, diversitatea și spectaculozitatea probelor, numărul mare de susținători, prezența atleților din alte orașe și prezența unor importante branduri locale fac din Campionatul USC o confruntare frumoasă. Publicul prezent la finala Campionatului USC 2015 (cea de-a patra etapă) a fost foarte numeros și concursul a constituit o atracție pentru toți locuitorii orașului Timișoara și susținători ai sportului din alte orașe”, transmite Alexandra Ștefan, reprezentanta Smartfit.

13009875_10156755220720065_2045598776_o

Categoriile din concurs sunt patru: băieți și fete, scaled și advanced, iar numărul maxim de participanți este 100.


Sunt așteptați și participanți din Campionatul 2015 care a adus pe podium cei mai voinici români care s-au întrecut în cadrul a patru competiții. În finala Campionatului 2015, Kulcsar Zoltan, câștigător al locul al treilea la French Trowdown 2015, categoria Masters s-a numărat printre concurenți. Rezultatele cele mai bune din campionatul anului trecut, la categoria Advanced, le-au avut: Mihaela Achimeț – instructor Smartfit și Severin Irimia – sportiv originar din Târgoviște, instructor la CrossFit Euphoria, Kuweit. Severin a participat la USC și în 2014 și a impresionat publicul prin determinare, profesionalism și consecvență. Organizatorii se bucură și de această dată de prezența lui la Prima etapă USC și îl felicită pentru că este singurul român care participă la Regionalele CrossFit Games. Toată comunitatea USC îl va susține în competiția în care se va confrunta cu cei mai buni sportivi din Europa și Africa.

Evenimentul are loc în zilele de 16 și 17 aprilie, începând cu ora 09:30, la Smartfit 2. Premiile vor fi asigurate de către Smartfit și importanți susținători ai unui stil de viață sănătos care vor fi prezenți la USC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.