Un nou succes cu punct bonus pentru Timișoara Saracens în Cupa României....

Un nou succes cu punct bonus pentru Timișoara Saracens în Cupa României. Pentru rugbiștii bănățeni urmează cel mai important meci al anului

0
DISTRIBUIȚI

saracens rcm dinamo (3)

Timișoara Saracens a obținut o nouă victorie în Cupa României la rugby. Nu a fost nevoie de toate forțele lotului bănățean pentru succesul clar obținut de elevii lui Grainger Heikell pe terenul Universității Cluj-Napoca, scor 28-10. Pentru campioana României urmează acum testul suprem, returul din barajul pentru Challenge Cup cu Calvisano.

Jocul de pe ”Iuliu Hațieganu” a început de la 0-3 pentru Timișoara Saracens, dar imediat Conache a restabilit egalitatea.


Primul eseu al vizitatorilor, aflați într-o formulă ușor inedită, cu debutantul Pretorius Lotter printre titulari, a fost realizat de Andrei Rădoi. Shennan a făcut apoi 13-3 dintr-un nou eseu după o acțiune individuală specifică. A urmat și reușita căpitanului Stelian Burcea, Conache nu a găsit ținta nici de această dată și scorul a rămas 18-3. Gabriel Conache a stabilit însă scorul la pauză, 21-3, în urma unei lovituri de pedeapsă.

Bănățenii păreau să aibă un joc lejer, mai ales că în debutul părții secunde Drenceanu a culcat din nou balonul în terenul de țintă advers, aducând punctul bonus ofensiv și la Cluj. Conache a transformat pentru 28-3, scor la care a venit și unicul eseu al gazdelor de la ”U”, cu transformare, și care a stabilit rezultatul final: 28-10 pentru Saracens RCM.

Pentru timișoreni urmează duelul decisiv pentru grupele Challenge Cup, meciul de la Calvisano are loc sâmbătă, 23 aprilie, de la ora 17, iar Saracens RCM merge pe Stadionul Peroni cu avantaj de 13 puncte.

Timișoara Saracens: Militaru, Rădoi, Țăruș, Popârlan, Drenceanu, Ianuș, Lazăr, Burcea (cpt.), Pretorius, J. Rose, Shennan, Tangimana Fonovai, Manumua, Zaharia, Conache. Rezerve: Căpățînă, Mahe, Mariș, Mureșan, Gorcioaia, Moala Viliami, Lemnaru și Simionescu. Antrenor: Grainger Heikell.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.