Valeriu Zgonea, despre Titu Bojin: „Este un om de valoare pe care...

Valeriu Zgonea, despre Titu Bojin: „Este un om de valoare pe care îl cunoaștem de 22 de ani, dar nu discutăm despre ce i se oferă unui om”. Cum cataloghează Sorin Grindeanu plecarea lui Bojin din PSD

1
DISTRIBUIȚI

zgonea-birsasteanu-grindeanu1
Ezitare, aceasta este atitudinea de care a dat dovadă președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, la Timişoara, atunci când a fost întrebat despre prezența actualului președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, pe listele pentru alegerile din vara acestui an. În urmă cu câteva zile, a apărut informația că Bojin nu s-ar mai regăsi pe lista pentru CJT, acesta fiind cercetat pentru instigare la abuz în serviciu într-un dosar de corupție. Întrebat astăzi dacă Bojin se regăseşte sau nu pe lista PSD, Zgonea a declarat că „viața nu este făcută din funcții nici pentru mine și nici pentru dumneavoastră, nici pentru nimeni. Există în partid o dorință de a demostra că Timișul trebuie în anul 2020 să fie un județ totalmente european din ultimul sătuc până în mijlocul Timișoarei.


Pentru aces proiect pe care îl avem Sorin Grindeanu răspunde așteptărilor avute de cetățenii din județul Timiș. (…) Comitetul executiv are mână liberă în elaborarea listei pentru Consiliul Județan Timiș cu respectarea codului de conduită și a statutului PSD”. Zgonea a catalogat știrile legate de plecarea lui Titu Bojin la un alt partid ca fiind zvonuri și speculații pe care nu le poate comenta momentan.

„Noi vrem ca experiența domniei sale să rămână în partid. Este un om de valoare pe care îl cunoaștem de 22 de ani, dar nu discutăm despre ce i se oferă unui om. Domnul Bojin este membru PSD. Un om care a muncit foarte multe în ultimii ani de zile. A fost o propunere în anul 2012 pentru CJT, iar în anul 2016 propunerea noastră este Sorin Grindeanu”, a mai spus preşedintele executiv al PSD.

Şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu a comentat şi el că nu cred că Bojin va părăsi formaţiunea pentru că nu a fost desemnat candidat la şefia CJT. Mai mult, Grindeanu a sublinat că „eu sunt coleg din 1996 cu Titu Bojin în PSD. Am participat la toate evenimentele importante din viața domnului Bojin și invers. Eu nu cred acest lucru a și spuns în mod direct, a fost prezent la ședința de BPJ care s-a terminat în urmă cu trei sferturi de oră că rămâne membru PSD că rămâne alături de echipă. Ar fi o mare surpriză în care nu cred absolut deloc, dar absolut deloc”. Lista finală pentru cu candidaţii PSD pentru CJT va fi elaborată până la data de 26 aprilie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.