Vasile Mardare: „Situația folk-ului românesc e din ce în ce mai promițătoare,...

Vasile Mardare: „Situația folk-ului românesc e din ce în ce mai promițătoare, vin din urmă copii care cântă și compun minunat”. Vezi ce surprize pregătește pentru concertul din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

vasile mardare

Muzicianul timișorean Vasile Mardare pregătește un eveniment special care va avea loc joi 7 aprilie de la ora 21 la The 80s Pub, în cadrul căruia iubitorii de folk vor avea parte de mai multe surprize. ”Va fi o avanpremieră la următorul meu disc, care se va numi Amurg. Tot în cadrul concertului voi deyvălui și câteva pasaje din cartea pe care o pregătesc, care va purta numele de Întâmplări din culise.


Vor fi cele mai haioase întâmplări din toată cariera mea, care anul trecut a ajuns la 30 de ani”, ne-a declarat artistul. Acum doi ani, Vasile Mardare a câştigat toate cele trei categorii la care a fost nominalizat în cadrul premiilor ForeverFolk, respectiv „artistul folk al anului“, „cel mai bun album folk“ şi „cea mai bună piesă folk“. Muzicianul a susținut un concert și în cadrul Made in TM iar piesa lui Am să te iubesc a fost inclusă în compilația Made in TM 2014.

Vasile Mardare a fost membru al cenaclurilor Flacăra și Tutuși iubirea și a editat deja șapte albume. În luna noiembrie a anului trecut, Vasile Mardare a fost invitatul emisiunii Psihologul muzical, realizată de Andrei Partoș la Radio România Actualități, unde a avut parte de un feedback deosebit din partea fanilor. ”Situația folkului românesc e din ce în ce mai promițătoare, având în vedere că deja vin din urmă copii care cântă și compun minunat. Cred că roata e rotundă. La concertul de joi, doctorul Alin Georgescu va recita câteva poezii, iar eu voi cânta din piesele de pe următorul disc și voi povesti”, ne-a declarat Vasile Mardare. Intrarea la concertul artistului este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.