Vezi tricoul SURPRIZĂ primit de primarul Robu la plenul CLT. Cine i-a...

Vezi tricoul SURPRIZĂ primit de primarul Robu la plenul CLT. Cine i-a făcut cadoul și ce reacție a avut edilul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

tricou 2

Moment comic la debutul ședinței de plen de astăzi a Consiliului Local Timișoara, în cadrul căreia primarul Nicolae Robu a primit un cadou din partea opoziției din Timiș. La finele săptămânii trecute liderul PSD Timiș, Sorin Grindeanu, anunța în cadrul unei conferințe de presă că prin desemnarea lui Alin Popoviciu ca și candidat al PNL Timiș la șefia Consiliului Județean Timiș, Robu a devenit un jucător în echipa lui Popoviciu, deși este copreședinte al PNL Timiș.


Astăzi, consilierul local PSD Alfred Simonis i-a înmânat primarului Nicolae Robu un tricou inscripiţionat „Je suis Popoviciu”. Pe spate acelaşi tricou avea inscripţionată cifra 2.

După ce a luat tricoul şi a încercat să inducă ideea că Simonis se crede Alin Popoviciu, primarul l-a atacat pe pesedist spunându-i că ar fi avut ceva probleme în Paris. „În timp ce eu învățam franceza, dumneavoastră învățați rusa”, a fost replica dată de Simonis prin care a stârnit râsetele audienţei. În scurt timp, plenul a debutat cu scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului care prevedea desfiinţarea Direcţiei de Asistenţă Socială şi a serviciilor conexe pentru o restructurare. Robu a explicat că în speţă a fost cerută o dezbatere publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.