Victorie importantă pentru BC Timba în grupa de promovare în Liga Națională....

Victorie importantă pentru BC Timba în grupa de promovare în Liga Națională. Cum arată fruntea ierarhiei după ce ”urșii” au detronat-o pe Olimpic Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI
© Emanuel Titus Iliesi
Foto: © Emanuel Titus Iliesi

BC Timba și-a păstrat linia perfectă de pe teren propiu și a învins-o ieri pe una dintre principalele contracandidate la promovarea în Liga Națională, Olimpic Baia Mare.


Succesul ”urșilor” a fost unul clar, scor 72-56, rezultat în urma căruia elevii lui Bogdan Murărescu i-au egalat pe maramureșeni în ierarhia Grupei I.

Galben-negrii aveau de răzbunat și rezultatul din tur, eșecul la limită din Maramureș (77-81). De asemenea, situația din clasament a Timbei se înrăutățise după înfrângerea de la București cu Știința.

Ieri, în Sala ”Constantin Jude” elevii lui Bogdan Murărescu s-au impus fără probleme. Dejan Kovacevic a fost cel mai bun marcator al ”urșilor”, jucătorul sârb reușind să înscrie 30 de puncte. Pentru Timba au mai marcat: Robert Medgyesy (15 puncte), Daniel Pătru (14), Cezar Stănescu (5), Leo Ioan și Mario Lazăr (4). Etapa viitoare, Timba va evolua in deplasare la Iași (24 aprilie), formație care a trecut pe primul loc, cu 12 puncte, unul mai mult față de bănățeni. 12 puncte are și Ploieștiul (locul 2), în timp ce Știința București și Cuza Sport Brăila ocupă locurile 5 și 6, cu câte 10, respectiv 7 puncte.

Timba se află pe locul 3 în grupa din care primele 4 din 6 formații avansează la turneul final de promovare în Liga Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.