Lugojul ÎNVINGE Cugirul și o ajută indirect pe ASU Poli! Alb-violeții ar...

Lugojul ÎNVINGE Cugirul și o ajută indirect pe ASU Poli! Alb-violeții ar putea reveni pe locul 1 după un meci dorit în nocturnă pe ”Dan Păltinișanu”

1
DISTRIBUIȚI

asu poli-ripensia9

Rundă foarte productivă pentru ASU Politehnica în Divizia C, tocmai într-o etapă în care nu a avut joc. După ce ieri Performanța Ighiu a fost învinsă la Deva, astăzi, liderul la zi Metalurgistul Cugir s-a împiedicat de o trupă timișeană. CSM Lugoj a reușit ceea ce alb-violeții nu au izbutit pe terenul celor din Alba, să câștige (scor 1-0). În urma acestui rezultat alb-violeții au oportunitatea să revină în fotoliul de lider în următoarele etape.

Ghinioanele timișorenilor pare că s-au spart în acest weekend după o săptămână zbuciumată, în care ASU Poli a renunțat la Burtic, Tulcan și Rebenciuc. Ighiul, o altă trupă ”albaneză” care le sufla elevilor lui Sorin Brîndescu a cedat ieri în prelungiri la Cetate Deva, 1-2, și a rămas pe 3.


Pentru ca azi, alb-violeții să aibă parte de o altă surpriză și mai plăcută. CSM Lugoj e prima trupă care se impune sub Drăgana. Liderul Metalurgistul Cugir a cedat cu 1-0 în fața trupei lui Cosmin Petruescu. Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Răzvan Dobricean, dintr-un penalty obținut de Pleșcan. Gazdele au forțat de-a lungul jocului, cu același Lucian Itu în prim plan, dar defensiva timișeană a rezistat, pe alocuri eroic, cu portarul Rusu printre protagoniști, tocmai un fost component al lui ASU Poli.

ASU Poli poate redeveni lider pe ”Dan Păltinișanu”

La mai bine de un an de la jocul memorabil cu Ripensia (scor 6-2) formația susținută de druckeri revine pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”. Cel mai probabil alb-violeții vor juca marți, 19 aprilie, de la ora 19.00, în nocturnă, jocul cu rivala FC Hunedoara, din runda a 23-a. Cugirul va sta în intermediară iar cu această ocazie trupa lui Sorin Brîndescu se poate reinstala pe prima poziție în C4. Asta în condițiile în care în etapa 22 Metalurgistul nu se împiedică la modesta Filiași, care a făcut surpriza doar cu cei de pe ”Știința”. ASU Poli, în schimb, cu probleme în deplasare, joacă la Rovinari cu Pandurii II. Deocamdată trupa din Alba a rămas pe 1, dar doar cu un punct mai mult decât timișorenii, care au un meci mai puțin, dar și avantajul rezultatelor directe.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări celor de la Lugoj,bravo Dobriceanu si Rusu.Alti portari fac minuni ai noștri iau goluri penibile.Degeaba ne ajuta alții,ca jocul nostru este slab si nu știu de unde ar putea sa vina sclipirea.Cu Tg Jiu nu este un meci greu ci foarte greu,si daca jucătorii nu intra in teren si nu dau totul nu avem nicio șansa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.