Visul american trăit de o tânără din Timișoara. Cum a ajuns să-și...

Visul american trăit de o tânără din Timișoara. Cum a ajuns să-și petreacă trei veri în SUA și să viziteze locuri fascinante FOTO

0
DISTRIBUIȚI

1907312_653811158043586_5723665747500153207_n

O tânără din Timișoara ne demonstrează că dacă îți dorești un lucru cu adevărat, îl poți obține. Mioara Milcu a visat încă din copilărie să ajungă în America, iar în anii de studenție și-a împlinit cea mai mare dorință. Și nu o dată, ci de trei ori a avut șansa să viziteze cele mai spectaculoase locuri din Statele Unite ale Americii. Mioara a reușit să ajungă în SUA, dar și să muncească acolo timp de trei veri prin programul „Work&Travel”. Acum, încearcă să-i convingă pe studenții din Timișoara să nu rateze o astfel de oportunitate.

Tânăra în vârstă de 24 de ani ne povestește că și-a luat inima în dinți și s-a decis să plece în America, pentru prima dată, în ultimul an de facultate, iar experiența trăită acolo nu o va uita niciodată. „Am fost plecată de trei ori prin programul Work&Travel în America. A fost o experiență foarte plăcută. Încă din copilărie mi-am dorit să ajung acolo, știam că e aproape imposibil și am zis de ce nu, să încerc. În primul an a fost puțin mai greu, departe de casă, ești singur acolo, dar m-am descurcat”, ne spune Mioara.

Tânăra din Timișoara a lucrat pe perioada verii într-un mic orășel aflat la aproximativ o oră de Boston, Center Harbour, ca recepționeră la un hotel, dar și la un fast-food. De altfel, Mioara îi încurajează pe toți studenții care-și propun să plece în America prin programul “Work&Travel” să aleagă un mic orășel, pentru că în orașele mari cheltuielile sunt foarte mari.

1383859_541721009252602_1931785015_n

Timișoreanca nu doar că a muncit în America, dar a și călătorit pe aproape toată coasta estică a SUA. „Am vizitat New York-ul, care este copleșitor, este foarte aglomerat, dar frumos, chiar recomand tuturor studenților dacă vor și au posibilitatea să ajungă acolo, să se distreze. Am vizitat Boston-ul de foarte multe ori, Cascada Niagara, Florida, Miami.


Locațiile ți le alegi, sunt 50 de state, poți merge chiar și în Canada sau Mexic”, povestește Mioara.

Tânăra spune că a avut nevoie de aproximativ 2.500 de dolari ca să poată pleca în America, dar banii cheltuiți i-a câștigat după trei săptămâni de muncă. Acum, Mioara Milcu lucrează în cadrul programului „Work&Travel” și ajută alți studenți din Timișoara să plece pe perioada verii în America. Înscrierile se mai pot face până la sfârșitul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.