Zeci de angajați de la secția ATI a Spitalului Județean Timișoara, chemați...

Zeci de angajați de la secția ATI a Spitalului Județean Timișoara, chemați la poliție să dea declarații în cazul morții arhitectei Casei Poporului

0
DISTRIBUIȚI

anca_petrescu

Agitație mare în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Timișoara. În jur de 70 de angajați, medici, asistente, infirmiere, au fost chemați, în aceste zile, la poliție pentru a da declarații în cazul morții arhitectei Casei Poporului, Anca Petrescu. Familia arhitectei consideră că medicii care au tratat-o au greșit flagrant și tocmai de aceea cer daune de patru milioane de euro.

Vă reamintim că Anca Petrescu a murit în toamna anului 2013 la Spitalul Floreasca, după ce intrase în șoc septic în urma unei peritonite.


Asta după ce în luna august a fost implicată într-un grav accident de circulație lângă Lugoj, fiind internată la Spitalul Județean Timișoara. Familia arhitectei a luat decizia de a da în judecată spitalul timișorean și spitalul Floreasca, dar și pe medicii care s-au ocupat de ea.

Marius Craina, managerul Spitalului Județean Timișoara, ne-a declarat că audierile au început ieri, fiind chemați la poliție doar angajați din cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă, în care arhitecta a fost internată în urmă cu aproape trei ani.

Pe de altă parte, Marius Păpurică, medic în cadrul secției ATI, ne-a spus că au primit citații cel mult 70 de persoane, care sunt martori în procesul deschis de familia arhitectei. „Eu am fost ieri și am dat declarație la poliție, mi se pare o aberație ce se întâmplă. Urmează ca în zilele următoare să fie audiați și colegii mei. Eu îmi fac datoria, noi nu am greșit cu nimic, doctorii doresc binele pacientului”, a precizat Marius Păpurică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.