EȘEC pentru BC Timba Timișoara în primul joc de la turneul de...

EȘEC pentru BC Timba Timișoara în primul joc de la turneul de promovare în Liga Națională. Cum arată șansele ”urșilor” după duelul pierdut cu gazda CSM Ploiești

0
DISTRIBUIȚI
13221420_1104714096238502_4309120395961643091_o
Căpușan a fost eficient în duelul cu BC Timba

BC Timba Timișoara nu a reușit să răstoarne calculele hârtiei în primul duel din cadrul turneului de promovare din Liga I în Liga Națională. ”Urșii” au condus doar în primul sfert și au cedat cu scorul de 60-71 (23-36) în fața gazdei și favoritei CSM Ploiești. Ex-alb-violetul Andrei Căpușan a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Cu şansa a doua, prin prisma ”semifinalului”, mai ales în faţa gazdelor, BC Timba nu a început rău jocul cu CSM Ploiești.


Elevii lui Bogdan Murărescu și Zoran Milovic i-au condus pe prahoveni în primul sfert, chiar și cu cinci puncte. Din a doua pătrime însă, începută de la 16-13 pentru ”urși”, Căpușan și compania au pus treptat stăpânire pe joc. Gazdele au ajuns la +14 și au condus cu 36-23 la pauză. Sfertul 3 a fost ceva mai echilibrat, dar CSM-ul și-a mărit ecartul până la +19 puncte grație lui Movileanu. BC Timba nu mai părea să aibă șanse pentru ultima pătrime începută de la 51-34 pentru amfitrioni. Totuși, galben-negrii nu și-au pierdut moralul și au reușit o apropiere doar la nouă puncte însă cu mai puțin de două minute rămase din dispută. Ploieștiul s-a impus la un scor destul de mic din cauza greșelilor din ambele tabere: 71-60.

Cele mai multe puncte ale partidei, 17, au fost marcate de Andrei Căpușan, care a realizat și opt recuperări pentru cei de la CSM Ploiești. De partea cealaltă Daniel Pătru (16 puncte) a fost principalul realizator al Timbei. Au mai punctat pentru ”urși”: Colceriu (2 puncte), Kovacevic (13), M. Lazăr (8), Medgyesi (11), L. Filip (3) și C. Stănescu (7).

În ciuda eșecului de azi Timba are ocazia să revină mâine în cărțile calificării în cazul unei victorii cu Olimpic Baia Mare, meci care are loc de la ora 17.15 (netelevizat). Iașiul, învins azi de maramureșeni, cu 90-78, evoluează cu CSM Ploiești, tot sâmbătă. Partida cu moldovenii, ce se poate dovedi decisivă, va fi disputată de timișoreni duminică, de la ora 12.45 (Digi). Doar primele două clasate dintre cele patru participante vor obține biletele pentru prima scenă a baschetului românesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.