BC Timba Timișoara a CEDAT și în al doilea joc al barajului...

BC Timba Timișoara a CEDAT și în al doilea joc al barajului de promovare. ”Urșii” nu fac pasul către Liga Națională

0
DISTRIBUIȚI
13198589_1104714256238486_2105260044880693483_o
BC Timba Timișoara, fără niciun succes în două zile la turneul de promovare

BC Timba Timișoara nu a reușit să obțină nici azi un succes în turneul de promovare de la Ploiești. ”Urșii” au cedat tot cu un scor ”mic”, 61-67 (29-38), în fața celor de la Olimpic Baia Mare, grupare care a condus pe tabelă de-a lungul întregului meci. În urma acestui rezultat galben-negrii se vor afla mai mult ca sigur tot în eșalonul secund din toamnă.

Obligată să învingă după eșecul de ieri cu gazda CSM Ploiești (scor 60-71), BC Timba a început dezastruos jocul cu Olimpic Baia Mare. Maramureșenii au condus cu 14-0, urșii nereușind minute bune să marcheze măcar un punct.


Elevii lui Bogdan Murărescu și-au revenit totușipe finalul primului sfert și au redus din diferență. Sfertul 2 s-a reluat de la 16-22 și meciul nu părea deloc jucat. Dar bănățenii nu au reușit să se apropie decât la un minimum de cinci puncte înainte de pauză, prin Kovacevic.

În sfertul 3 galben-negrii au reușit la un moment dat să pună presiune după ce Lazăr și-a apropiat echipa la doar trei lungimi distanță, scor 43-46. Dar înaintea ultimei pătrimi Baia Mare s-a distanțat din nou, la 43-53. Avantaj de ca fost mărit în debutul părții finale până la +14. BC Timba a recuperat din nou puncte, dar timpul nu a mai ținut cu ”urșii”, care s-au apropiat la cinci puncte când mai erau 24 de secunde din meci. S-a încheiat 67-61 în favoarea celor de la Olimpic, Formația din Baia Mare e ca și calificată în Liga Națională, în timp ce timișorenii mai pot rămâne în calcule doar printr-o minune.

Cel mai bun marcator al jocului a fost Allan Thomas, de la Olimpic Baia Mare, autor a 20 de puncte. Pentru BC Timba Dejan Kovacevic a pus cele mai multe puncte pe tabelă: 17. Jucătorul sârb a fost urmat dintre colegi de către: L. Filip (15 puncte), Lazăr (7), Pătru, Csender (6), Medgyesi și Colceriu (5).

BC Timba Timișoara joacă mâine, de la ora 12.45 (Digi) ultimul joc al turneului de promovare împotriva echipei din Iași. Singura posibilitate pentru Timba de a mai prinde un loc în LNB ar fi un joc al rezultatelor aparent imposbiil. Astfel moldovenii ar trebui să învingă azi Ploieștiul (ora 19.30) iar în jocurile de mâine ”urșii” și maramureșenii să iasă învingători și totodată Timba să fie câștigătoarea clasamentului în trei cu Ploiești și Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.