Pregătiri pentru alegerile locale, la Timişoara. Vezi la ce secţie de votare...

Pregătiri pentru alegerile locale, la Timişoara. Vezi la ce secţie de votare eşti arondat

0
DISTRIBUIȚI
indicator secție de votare
Află de ce secţie de votare aparții. Foto: Arhivă

Pregătirile sunt în toi, la Timişoara, pentru alegerile locale din vara acestui an, iar fiecare cetățean poate afla deja la ce secţie de votare poate merge. În data de 5 iunie timişorenii şi timişenii sunt chemaţi la vot, pentru a decide: Timişoara şi Timişul merg mai departe cu aceeaşi conducere sau anul 2016 este unul numai bun pentru o schimbare?

Ce noutate legată de alegerile locale din Timișoara a adus prima zi de campanie

Dacă în cursa pentru Primăria Timişoara au intrat nu mai puţin de 11 oameni, inlcusiv primarul în funcţie Nicolae Robu, pentru Consiliul Judeţean Timiş formaţiunile politice din judeţ au prezentat liste de consilieri, urmând ca primii clasaţi pe listă să poarte negocieri pentru funcţia de preşedinte al judeţului Timiş.


În cursa pentru Primăria Timişoara lupta se va da între liberalul Nicolae Robu şi pesedistul Florin Bîrsăşteanu, însă situaţia la CJT este una puţin mai complicată, dat fiind faptul că dacă PNL sau PSD nu vor reuşi să obţină 18 aleşi judeţeni vor avea nevoie de susţinerea unor partide mai mici pentru impunerea unui preşedinte. Plecarea lui Titu Bojin la UNPR aduce în cursă un nou competitor puternic pentru liberalul Alin Popoviciu şi pentru şeful PSD Timiş, Sorin Grindeanu. Cu toate că prima zi de campanie a fost lipsită de atacuri politice sau declaraţii dure, o informaţie importantă a fost făcută publică de administraţia locală.

Timişorenii care doresc să ştie unde pot merge să voteze la scrutinul din 5 iunie pot consulta listele cu arondarea la secţii de votare în funcţie de adresă. Vă reamintim că la alegerile locale pot vota doar cei care au domiciliul sau viză de flotant în localitatea în care doresc să își exercite acest drept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.