Alertă la Poliţia de Frontieră după ce Dunărea a crescut peste noapte...

Alertă la Poliţia de Frontieră după ce Dunărea a crescut peste noapte cu un metru. Vezi ce au trebuit să recupereze din mijlocul fluviului

0
DISTRIBUIȚI

student austriac 1

Alertă pentru polițiștii de frontieră după ce, azi dimineață, la ora 07.15,  au fost sesizaţi telefonic de către proprietarul unei pensiuni turistice, despre faptul că ambarcaţia un turist austriac care a dormit la malul Dunării a fost luată de apele crescute ale Dunării.

Polițiștii de frontieră au intrat în alertă și „imediat la faţa locului s-a deplasat nava fluvială de patrulare şi intervenţie MAI 4244 din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Orşova care a reuşit, după aproximativ 15 minute de căutare, să recupereze caiacul şi bagajele aparţinând turistului austriac de pe şenalul navigabil al fluviului Dunărea. După recuperarea din apele fluviului a caiacului şi bagajelor, poliţiştii de frontieră orşoveni le-au transportat la malul Dunării şi le-au predat turistului austriac” se arată în comunicatul Poliţiei de Frontieră.

Studentul austriac, în vârstă de 26 de ani, a declarat poliţiştilor de frontieră că a plecat cu ambarcaţia pe Dunăre, de la Viena cu destinaţia Marea Neagră, în cadrul unui proiect personal.


Acesta a mai spus că la lăsarea serii şi-a instalat cortul la malul Dunării, pe direcţia kilometrului fluvial 964, ridicându-şi si ambarcaţia pe mal. Cresterea nivelului apelor fluviului pe timpul nopţii, cu peste un metru, a făcut ca ambarcaţia cu bagajele, documentele de călătorie şi banii acestuia să fie luate de ape. După ce le-a mulţumit agenţilor că i-au salvat caiacul şi actele şi şi-a continuat drumul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.