Cu B-ul în vizor, ASU Politehnica Timișoara poate înfrunta un ”satelit” întărit...

Cu B-ul în vizor, ASU Politehnica Timișoara poate înfrunta un ”satelit” întărit în Oltenia. Alb-violeții, fără un mijlocaș important cu CSU Craiova II

1
DISTRIBUIȚI
asu poli crv II (9)
CSU Craiova II a fost învinsă greu pe ”Știința”

Formația de pe ”Știința” a plecat deja spre Oltenia după dezamăgitorul 2-3 cu Deva de pe teren propriu. ASU Politehnica Timișoara nu are timp pentru a se plânge de punctele pierdute, mâine alb-violeții joacă pe terenul lui CSU II Craiova, formație care ar putea beneficia de nume de la prima echipă. În cazul unui succes elevii lui Sorin Brîndescu ar fi la doar un pas de promovare, indiferent de celelalte rezultate, misiunea nu se anunță însă una ușoară la Ișalnița.

Antrenorul lui ASU Poli spune că duelul pierdut cu Cetate Deva nu trebuie să-i afecteze foarte mult lotul. ”N-am făcut o tragedie. Nu poți să câștigi întotdeauna. Am mai suferit înfrângeri. Mergem înainte, ne reculegem și ne axăm pe ce urmează”, ne-a spus Sorin Brîndescu.

CSU Craiova II apelează de obicei la jucători tineri, din propria pepinieră, însă în ultimele săptămâni și-au făcut apariția și jucători care nu intră în planurile primei echipe.


Antrenorul Bogdan Vrăjitoarea ar putea miza pe nume precum Andrei Herghelegiu, Alex Mateiu sau capverdianul Kay. În tur, la Timișoara, cu o echipă tânără, a fost nevoie de golul lui Vucea din prelungiri pentru ca oltenii să plece învinși. ”E o echipă ambițioasă, tânără, cu jucători care aleargă mult și care vor să arate că merită multe în fotbal”, a adăugat Brîndescu. Din lotul alb-violet deplasat în Bănie lipstește Marius Marin, mijlocașul U19 e suspendat din nou pentru cumul de cartonașe galbene. El stă pe final de sezon la fiecare ”galben” văzut.

Program infernal pentru ASU Politehnica, dar obiectiv realizabil

După ultimele modificări de program în mai puțin de opt zile se va cunoaște campioana C4. Timișorenii par puțin dezavantajați de comprimarea datelor, dar nu se plâng. ”Asta e, ne adaptăm. Suntem concentrați pe jocul de la Craiova. După ce trece acest joc ne gândim la următoarele”, a conchis tehnicianul lui ASU Poli.

ASU Poli, cu 55 de puncte după 27 de runde, ar mai avea nevoie de cinci puncte în ultimele trei runde pentru asigurarea promovării, indiferent de ce se întâmplă pe alte stadioane. Partida de mâine, cu CSU Craiova II, se dispută la Ișalnița, de la ora 18.

Programul ultimelor trei runde pentru pretendentele la promvoare din C4:

Etapa 28:

20 mai: Craiova II – ASU Poli

Perf. Ighiu – CSM Lugoj

21 mai: CS Ineu – Metalurgistul Cugir

Etapa 29:

24 mai: ASU Poli – Becicherecu Mic

Cugir – Cetate Deva

25 mai: Filiași – Ighiu

Etapa 30:

27 mai: Măgura Cisnădie – ASU Poli

Craiova II – Cugir

Ighiu stă.

  • toate jocurile se dispută la ora 18.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.