Amânarea nu a schimbat planurile lui ASU Politehnica pentru Ineu. Sorin Brîndescu...

Amânarea nu a schimbat planurile lui ASU Politehnica pentru Ineu. Sorin Brîndescu a vorbit despre ultimele rezultate ale contracandidatelor

0
DISTRIBUIȚI
Poli Ineu (18)
ASU Politehnica și-a păstrat planurile inițiale pentru jocul de la Ineu. Foto: arhivă

ASU Politehnica Timișoara a avut o pauză de la jocurile din C4 după amânarea dictată de FRF în urma decesului lui Patrick Ekeng. Alb-violeții merg însă sâmbătă pe terenul lui CS Ineu cu exact aceleași gânduri din urmă cu o săptămână. Tehnicianul Sorin Brîndescu nu s-a arătat însă entuziasmat că una dintre contracandidate, Performanța Ighiu, a făcut un nou pas greșit între timp.

Lideră în C4, ASU Poli pare mai aproape de îndeplinirea unui vis al suporterilor încă de acum aproape patru ani, ajungerea în anticamera primei ligi. ”Băieții în ghete” au meci sâmbătă la Ineu, o echipă care se poate dovedi foarte incomodă prin ambiția specifică arădenilor în duelurile cu timișorenii. ”A fost acea situație neplăcută, federația a decis amânarea.


Noi nu avem nici timp să analizăm sau să comentăm. Nu s-a schimbat chiar nimic în această săptămână pentru noi”, a spus Sorin Brîndescu, pentru PRESSALERT.ro, despre weekend-ul în care fotbalul a luat o pauză în România.

Timișorenii au păstrat inclusiv opțiunea de a introduce un junior nou în lot, prin primsa absențelor lui Marius Marin și Marko Giuricici (ambii suspendați). E vorba de Cristian Biriș, jucător de la ASU Poli II, crescut la Luceafărul Timișoara. ”Biriș e o soluție de moment. E un tânăr pe care l-am urmărit, va face parte din lotul pentru meciul cu Ineu pentru că avem acele indisponibilități. El ar putea să crească, e un tânăr de viitor”, a precizat Brîndescu.

După ce Ighiul a fost împiedicată și de o altă timișeană, Giarmata, scor 1-1, în weekend-ul trecut, echipa lui Himcinschi pare în criză. Potopea a fost exclus și Performanța a rămas la un punct în spatele lui ASU Politehnica dar cu două meciuri jucate în plus. Tot la un punct distanță, dar cu un singur meci în plus e și Metalurgistul Cugir. Cele două au meci direct în runda 27. ”Față de Cugir situația nu s-a schimbat, e tot acolo. Nu analizăm atât. Consideră că poate fi rău că Ighiul a cedat puncte cu Giarmata pentru că poate fi demoralizată pentru următorul joc în deplasare cu Cugir. Teoretic Ighiul nu a ieșit din calcule. Mai ales că noi și Cugirul avem program mai greu”, a explicat Sorin Brîndescu.

Meciul CS Ineu – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 18.00. Gazdele ocupă locul 11. O zi mai devreme se dispută jocul Hunedoara – CSM Lugoj. Cele două partide sunt singurele care se dispută în Seria a IV-a a Ligii a III-a în acest weekend, find reprogramări din runda 26.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.