La ceas de sărbătoare Sorin Brîndescu a predat cuvântul colegilor de la...

La ceas de sărbătoare Sorin Brîndescu a predat cuvântul colegilor de la ASU Poli. Cum e văzută promovarea care a adus petrecerea suporterilor pe gazon VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
politehnica promo (6)
ASU Politehnica, unită în drumul spre B

Euforie, așa cum scria în mesajul coregrafiei Peluzei Sud, e cuvântul care caracterizează promovarea Politehnicii în Liga a II-a. După succesul de ieri cu Mama Mia tehnicianul Sorin Brîndescu a insistat să paseze microfoanele celor din staff-ul echipei, alături de care s-a muncit la un moment ce poate fi de referință în fotbalul timișorean și nu numai.

Sorin Brîndescu s-a bucurat mai mult ieri seară în fața galeriei. Suporterii au descins apoi pe pistă și pe gazon, ca la marile victorii. Mai reținut la victoriile obișnuite de campionat antrenorul lui ASU Poli s-a întors spre presă braț la braț cu întregul staff tehnic și administrativ. După e a oferit declarații meci de meci, ”Profesorul” și-a invitat colegii în fața camerelor. Primul intervievat a fost Zoltan Feher, tânărul team manager, care mai întâi la club a îmbrăcat în ”Județ” tricoul de jucător violet. ”Am arătat că noi suntem Poli. Avem cea mai bună echipă, a terminat pe locul 1, e un vis. Am reușit să promovăm din Liga a V-a până aici și nu ne vom opri, cu siguranță. Cel mai greu moment a fost după meciul de la Filiași, dar prin profesionalism l-am gestionat destul de bine”, a declarat Zoli Feher.

Antrenor al echipei ASU Politehnica încă dinainte de startul proiectului alături de suporteri, Antonio Foale a rămas fără cuvinte. ”Vă dați seama ce bine mă simt între colegii mei.


Emoțiile acestea destul de mari mă fac să nu mai spun nimic. Mulțumesc colegilor, echipei, tuturor!”, a spus Toni Foale, ”secundul” lui Brîndescu.

Managerul sportiv Marius Cociu a vorbit și despre strategia abordată: ”Am vrut să vin, pentru că credeam în acest proiect. Îl știam destul de bine pe Sorin, colegul meu, și știam că unde e el e o treabă serioasă. Ne-am dorit promovarea, o șopteam la început, o spuneam cu voce înceată, și poate unii mă condamnau când am spus că nu am avut obiectiv promovarea. Dar ne-am dorit promovarea și ca dovadă am jucat până în ultima etapă și vom juca, chiar dacă suntem promovați trebuie să jucăm până la ultimul fluier. E deosebit, extraordinar, am spus că avem cel mai minunat public din țară, emoțiile au existat și pe parcursul acestui joc chiar dacă eram matematic calificați. Avem în spatele nostru Politehnica, un nume foarte greu, cea mai importantă instituție de învățământ din județul Timiș, avem niște suporteri deosebiți. Am discutat, pentru că ne așteptam și ne-am dorit această promovare. Discuții au fost, vor mai fi, și sigur ne vom prezenta mai mult decât onorabil în Liga a II-a”.

Antrenor venit din staff-ul lui Dusan Uhrin jr.

Surpriza din staff-ul lui ASU Poli e Dragoș Picu, antrenor cu portarii care l-a urmat pe Dusan Uhrin jr. la mai multe formații, inclusiv la vechiul club FC Politehnica Timișoara, el a sosit pe final de sezon sub comanda lui Sorin Brîndescu. ”Cu toate că am venit spre finalul sezonului am întâlnit o atmosferă și un staff extraordinar, băieții fantastici, sunt foarte fericit că am reușit această performanță împreună cu acești oameni minunați. Le mulțumesc acestor oameni că m-au primit în rândurile lor”, a încheiat Dragoș Picu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.