ASU Politehnica pregătește primele SURPRIZE pentru Liga a II-a. Primul străin, dar...

ASU Politehnica pregătește primele SURPRIZE pentru Liga a II-a. Primul străin, dar și un ”comeback” important dorit între transferurile alb-violeților

1
DISTRIBUIȚI
Ripensia - ASU Poli (II) (8)
Octavian Drăghici ar putea reveni la ASU Politehnica

Formația susținută de suporteri a început să adune nume pe lista cu transferurile dorite pentru Liga a II-a. Printre jucătoriii așteptați să îmbrace tricoul lui ASU Politehnica Timișoara se numără Alexandru Popovici, Octavian Drăghici, dar și portarul grec Markos Gkakos, care va deveni primul străin al echipei.

ASU Poli își face cu grijă planurile pentru B. Timișorenii au început să discute despre buget și transferuri încă dinaintea ultimelor partide din Liga a III-a. Primele transferuri ale alb-violeților vor fi practic de sub proprii ochi.


Deoarece Alex Popovici și Markos Gkakos s-au antrenat în ultimele săptămâni cu ”Băieții în ghete”. Dacă atacantul e un apropiat al fanilor, dar s-a ferit să declare dacă va juca sau nu la concitadina fostei sale formații, ACS Poli, cel din urmă e goalkeeper și ar deveni practic primul ”stranier” din istoria clubului. Markos Gkakos a fost văzut la pregătire și apreciat de stafful timișorenilor, care îl cuprinde acum și pe Dragoș Picu pe postul de antrenor cu portarii. Tânărul grec nu e chiar străin de România, fiind și student la Universitatea de Vest din Timișoara. În țara natală evoluase pentru Thermaikos Thermis, grupare dintr-o ligă inferioară destinată echipelor regiunii Macedonia (nordul Greciei).

Tavi Drăghici revine din Liban

Poate cel mai așteptat nume, cel puțin din prisma fanilor, e cel al lui Octavian Drăghici. Atacantul în vârstă de 30 de ani, golgheterul echipei alb-violete în sezonul promovării în C, își va încheia în această vară conturile cu formația Racing Beirut din Liban. Timișoreanul a marcat opt goluri în campionatul din Asia. El va purta discuții cu conducerea lui ASU Poli, însă bănățenii nu sunt singurii care îl vor pe atacant.

Nou promovata timișoreană, la care au început să se și autopropună o serie de jucători cu ștate vechi în eșalonul secund, pregătește și alte surprize. Nu numai atacul și postul de portar vor fi întărite, dar Sorin Brîndescu și compania își vor alege mutările în primul rând în funcție de buget. Mai mult, clubul va avea de lucrat și la angajamentele care expiră în această vară, în special la cele ale jucătorilor tineri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.