ASU Politehnica Timișoara joacă pe ”Dan Păltinișanu” meciul în urma căruia poate...

ASU Politehnica Timișoara joacă pe ”Dan Păltinișanu” meciul în urma căruia poate sărbători PROMOVAREA în Liga a II-a! Vezi când e programată partida cu Becicherecu Mic

0
DISTRIBUIȚI
ASU Poli Hunedoara (2)
ASU Politehnica, din nou pe ”Dan Păltinișanu”

Dublă motivație pentru ”Băieții în ghete” pe final de sezon. ASU Politehnica Timișoara poate obține săptămâna viitoare promovarea în Liga a II-a după un meci pe teren propriu cu Mama Mia Becicherecu Mic. Mai mult, alb-violeții au obținut acceptul de a disputa jocul de marți pe Stadionul ”Dan Păltinișanu”!

Elevii lui Sorin Brîndescu s-ar putea să-și fi luat adio de la ”Știința” după eșecul cu Cetate Deva.


Mâine, în runda 28, ASU Poli joacă la Ișalnița cu CSU Craiova II iar în cazul unui succes meciul de marți, din penultima etapă, poate să-i aducă și promovarea matematică. Surpriza pentru suporterii alb-violeți e că partida cu Mama Mia Becicherecu Mic se va disputa pe ”Marele oval”.

”Mai sunt trei bătălii până la sfârșitul acestui sezon extrem de greu și epuizant. Baieții in Ghete au nevoie de tot sprijinul nostru pe acest final de campionat, pentru a obține promovarea pentru care am luptat din greu. Mâine ne vedem la Ișalnița, pentru meciul cu CSU Craiova II, după care ne întâlnim marți, de la ora 19:00, pe Stadionul Dan Păltinișanu, pentru meciul ce ne poate duce în Divizia B!”, se arată pe pagina de Facebook a lui ASU Poli.

ASU Poli are deja două amintiri plăcute pe principala arenă din Timișoara, succesul cu Ripensia și victoria din această primăvară cu FC Hunedoara, scor 3-1. Alb-violeții au 55 de puncte în C4 și sunt lideri cu un punct peste Ighiu, grupare care are însă și un meci în plus și va sta prin urmare în ultima etapă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.