Bănățenii, încurajați să pedaleze și să alerge în unul dintre cele mai...

Bănățenii, încurajați să pedaleze și să alerge în unul dintre cele mai frumoase locuri din țară pentru dotarea cu aparatură a Spitalului de Copii

0
DISTRIBUIȚI

cheile nerei

Acțiune inedită organizată într-unul dintre cele mai frumoase locuri din țară, aflat în Banatul Montan, în județul Caraș-Severin. Cei interesați sunt invitați să participe la două concursuri, unul de alergare montană și unul de pedalare, în Sasca Română, în cadrul evenimentului „Cheile Nerei Trail Run”. Ideea competițiilor este de a promova turismul în această zonă cu adevărat deosebită, dar și de a ajuta o cauză nobilă, și anume dotarea cu aparatură medicală a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

Evenimentul are loc între 11 și 12 iunie și se află la cea de-a treia ediție.


Ca în fiecare an, pe lângă concursuri, va fi organizat și un concert în aer liber în seara de sâmbătă, 11 iunie, și va fi păstrat și caracterul caritabil al acțiunii. Prin urmare, întregul profit rezultat va merge către acțiunea „Ei Merită Ajutor” (EMA), desfășurată de Clubul Kiwanis Timișoara. Proiectul EMA își propune să modernizeze secția de Terapie Intensivă și unitatea de primiri urgenţe din cadrul Spitalului de Copii din Timișoara. Unitatea medicală este cel mai important spital de copii din vestul țării, deservind patru județe.

În urma concursurilor organizate în ultimii doi ani în Sasca Română, s-a contribuit cu peste 21.000 lei la achiziția a trei volumate profesionale și a trei injectomate profesionale în valoare totală de 45.000 lei, echipamente ce se află acum în uzul Spitalului de Copii din Timișoara.

Sasca Română se află în Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița. Printre atracțiile turistice principale se numără Lacul Ochiul Beiului, Cascada Beușnița, Cascada Șușara și Lacul Dracului – fenomen carstic unic în țara noastră. De asemenea, în Sasca Română se află prima casă 100% ecologică construită în România. Mai multe informaţii despre eveniment sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.