BC SCM Timișoara și-a bătut în cuie datele de RESTART. ”Leii” s-au...

BC SCM Timișoara și-a bătut în cuie datele de RESTART. ”Leii” s-au mai despărțit de un tânăr localnic și își doresc un amical de prezentare puternic

0
DISTRIBUIȚI
bc timisoara steaua (13)
BC Timișoara își va schimba din nou fața

”Leii din Banat” se pregătesc deja pentru noul sezon. BC SCM Timișoara a anunțat datele importante pentru club dinaintea noii ediții a Ligii Naționale. Printre acestea figurează un cantonament în Serbia, dar și reluarea tradiționalului turneu Cupa Timișoara. În cadrul competiție amicale din ”Olimpia” e dorită ca adversar puternica Partizan Belgrad.

Bănățenii se vor pregăti pe plan local în perioada 3-24 august, urmând ca între 27 august și 4 septembrie să efectueze un cantonament la Zlatibor, în Serbia.


Între perioadele de pregătire echipa va juca un amical la Vrșeț sau Zrenjanin, pe 25 august. ”Am bătut în cuie programul de pregătire, împreună cu antrenorul Nenad Mandic și am stabilit 31 iulie ca dată de reunire. Ne-am gândit la un cantonament în zonă montană pentru că pregătirea de vară e foarte importantă, trebuie să dea energie pentru un sezon întreg. Apoi, am ținut neapărat ca suporterii să poată vedea echipa la sala Constantin Jude, înainte de startul sezonului. Tocmai din acest motiv, dar și pentru că vrem să reînnodăm tradiția, reluăm organizarea Cupei Timișoara”, a declarat Ilie Trițoiu, managerul BC Timișoara.

Cupa Timișoara va fi organizată cu patru echipe și se fac demersuri pentru ca Partizan Belgrad să vină pe Bega. Vineri, 9 septembrie, de la ora 20.00, între cele două partide ale primei zile, va avea loc prezentarea lotului alb-violet. Sezonul intern se va relua la finele lui septembrie.

Nu a rămas nici Covaciu la BC Timișoara

După despărțirile de Vlad Szekely și George Toth, nici Raul Covaciu, un alt tânăr format pe plan local, nu va mai rămâne în lotul ”leilor”. Oficialii clubului spun că acestuia i s-a propus o prelungire, pe doi ani, dar jucătorul în vârstă de 20 de ani a declinat-o. Timișorenii anunțau, în schimb, că sunt aproape de a aduce alți trei jucători autohtoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.