BEM a stabilit ordinea buletinele de vot pentru alegerile locale din Timișoara....

BEM a stabilit ordinea buletinele de vot pentru alegerile locale din Timișoara. Vezi la ce poziție este situat partidul cu care vrei să votezi

0
DISTRIBUIȚI

vot generic

Mai puţin de o lună ne desparte de alegerile locale prin care Timişoara ar putea avea o nouă conducere. Urmare a tragerii la sorţi, Biroul Electoral Municipal a emis lista cu poziţiile pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie.

Odată cu scrutinul din prima lună a verii, timişorenii pot alege dacă doresc să fie conduşi de acelaşi primar sau dacă acordă o şansă candidaţilor altor formaţiuni.


Nu numai atât, dar şi componenţa Consiliului Local Timişoara, cel care votează proiecte de interes pentru oraş se va schimba. În funcţie de componenţă, viitoarea administraţie ar putea să fie nevoită să poarte negocieri şi să facă alianţe pentru a stabili majoritatea de 18 consilieri locali, care să permită votarea fără probleme a oricărui proiect.

Conform ordinii emise de BEM, prima poziţie pe buletinul de vot o va deţine Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor – ALDE. Al doilea partid va fi Uniunea Naţională pentru Progresul României – UNPR, urmat de Partidul Naţional Liberal – PNL. Uniunea Democrat Maghiară din România – UDMR, ocupă locul IV, iar Partidul Social Democrat – PSD locul V. Următorii pe listă: Partidul Naţional Creştin şi Democrat, Partidul România Unită, Partidul Mişcarea Populară, Partidul Blocul Uniunii Naţionale, Partidul Naţional Democrat şi Partidul Puterii Umaniste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.