CA-N FILME Polițiștii de la secția 2 au tras mai multe focuri...

CA-N FILME Polițiștii de la secția 2 au tras mai multe focuri de pistol după bărbatul venit să le aducă pizza. Vezi descoperirea șoc făcută de agenți

1
DISTRIBUIȚI

 

pistol tragere

Întâmplare ca-n filme, în această după amiază, la secția 2 de Poliție din Timișoara. Unul dintre agenții aflați în tură a comandat pizza, iar când a venit comanda a observat că bărbatul care a livrat comanda dădea semne că se află sub influența băuturilor alcoolice.


Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, bărbatul s-a urcat la volanul mașinii cu care a venit și a plecat să ducă o altă comandă. Un echipaj a plecat după șofer și l-au oprit pe strada Martir Ioan Stanciu.

Când l-au testat, polițiștii au fost șocați să vadă că bărbatul avea o alcoolemie de 1,13 la mie în aerul pur expirat. A fost dus pentru recoltarea de probe de sânge la Spitalul Județean din Timișoara. Pe drumul de întoarcere spre secția 2, unde urma să fie audiat, la intersecția străzilor Martir Marius Ciopec cu Martir Ioan Stanciu, timișoreanul în vârstă de 38 de ani a sărit din mașina Poliției, încercând să-și piardă urma. Bărbatul nu s-a oprit la somațiile verbale ale agenților, polițiștii trăgând nu mai puțin de patru focuri de pistol în aer pentru a-l oprit. Într-un final, suspectul a fost imobilizat și dus pentru audieri la secție.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.