Candidatul PNL de la Peciu Nou, fost pușcăriaș, lansare cu mâncare și...

Candidatul PNL de la Peciu Nou, fost pușcăriaș, lansare cu mâncare și băutură pentru alegători. Vezi reacția sfidătoare față de condamnare VIDEO

7
DISTRIBUIȚI

peciu nou 111

PRESSALERT.ro a intrat în posesia mai multor înregistrări video în care se vede cum, la lansarea de ieri a candidatului PNL din comuna timișeană Peciu Nou, Ion Fărcălău, în ultima zi înainte de începerea campaniei electorale, cei veniți au primit de mâncat și de băut după discursuri. Fărcălău a fost primarul comunei, dar a părăsit funcția după ce a fost condamnat și a executat opt luni de închisoare pentru că a fost prins conducând fără permis după ce i-a fost suspendat pentru că a fost prins sub influența băuturilor alcoolice.

În discursul său, Fărcălău nu a regretat nicio secundă că a încălcat legea și a atacat Poliția Rutieră că face controale în Peciu Nou. „Nu am nimic cu niciun partid. Toate partidele sunt cum sunt. Din tot răul ăla eu l-am ales pe cel mai mic pentru că dacă eu cu ordonanța 55 treceam la partidul celălalt (PSD, n.a.) fiți convinți că nu mai aveam necazurile. Nu le mai aveam. Am stat drepți, nu am vrut să dau serviciile la alt partid și ca atare am stat șase luni în altă parte. (…) Nu mi-e rușine (de condamnare, n.a.) că toți greșim la o adică. Ce am pățit – ca să fie discuția clară din gura mea – eu am fost la un eveniment în Timișoara cu băieți din Peciu.


Am jucat cu echipa de old boys din Peciu Nou la sala Olimpia cu Primăria Timișoara. Am băut și eu, normal, două beri, trei, cât pi…a mă-sii. Am venit înapoi acasă cu colegi de-ai mei pe care i-am lăsat în față și m-am întors înapoi. Când m-am întors înapoi, au dat telefon. Ăștia sunt oameni? Cinci echipaje. Ați văzut și astăzi în piața asta? Patru echipaje de Poliție Rutieră au fost azi în Peciu. Mama mă-sii, parcă cine știe ce am fi noi. Parcă am fi infractorii infractorilor, toată comuna, și ne oprește peste tot, la toate colțurile de intersecții, vezi Doamne ce am făcut. Ce auziți de mâine încolo sun vorbe-n vânt. Și încă un lucru – există un Dumnezeu pentru toată lumea”, a spus liberalul Ion Fărcălău.

Explicaţia pentru chiolhan

După ce s-au încheiat discursurile, cei prezenţi au primit de mâncare şi de băut, în imagini observându-se cum se împarte mâncare în farfurii de plastic şi se bea bere. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica situaţia, Ion Fărcălău a declarat „până astăzi a fost interzis ceva? Da nu am dat eu. Dacă sunt alţi oameni care vor să dea pentru ei sau e ziua cuiva? Nu a interzis legea, nu am treabă… Au fost oameni, într-adevăr, care au vrut să dea. A interzis legea până azi noapte la 12? (…) Indiferent de ce fost, când am făcut câte o organizare câmpenească ca asta am făcut-o spre binele satului, nu al meu sau al cuiva. Aseară ce s-a întâmplat după discursul meu nu ştiu că am mai plecat cu militanţii mei, am mai venit. Acolo, fiecare a servit un suc, o apă. Am avut un tobogan gonflabil pentru copii. Ce s-a întâmplat după discursul meu , fiecare poate pe treaba lui   să servească o bere, un suc, că nu suntem în evul mediu. Nu am spus votaţi sau nume de partide. M-am conformat legii”.

7 COMENTARII

  1. Nu l-au condamnat pentru ca era dintr-un anumit partid, cum incearca ca induca ideea. A fost condamnat de vreo trei ori, prima prin `99 sau 2000, reabilitat recent. A fost condamnat pentru ca a incalcat legea, iar legea e aceeasi pt. toti. Instante diferite de fond si de apel sau recurs au constatat infractiunile, iar justitia nu are culoare politica! Recent a fost eliberat conditionat din inchisoare. Parca era un decalog PNL cu niste conditii sine qua non (fara de care NU) puteai candida. Numai minciuni! Iar oamenii sai impart donatii in bani, ajutoare de lemne, etc – numitul Negru Grigor, consilierul sau, condamnat pentru ucidere din culpa ( a omorat trei persoane). Mai indraznesc sa viseze la noi mandate?

  2. Un nou exemplu minunat de la PNL, care a aruncat la gunoi codul de integritate si a propune pentru functia de primar un individ recent eliberat din puscarie.

  3. Citez…Nu mi-e rușine (de condamnare, n.a.)…Ce am pățit – ca să fie discuția clară din gura mea – eu am fost la un eveniment în Timișoara cu băieți din Peciu. Am jucat cu echipa de old boys din Peciu Nou la sala Olimpia cu Primăria Timișoara. Am băut și eu, normal, două beri, trei, cât pi…a mă-sii. Am venit înapoi acasă cu colegi de-ai mei pe care i-am lăsat în față și m-am întors înapoi….
    Minciuni sfruntate! A fost condamnat de Judecatoria Sannicolau, deci acolo a fost prins baut, ce Timisoara, ce sala Olimpia? Minte oamenii in fata…pi..a ma-sii… Mai e si vulgar…

  4. Rusine! După 25 ani de la Revoluție, într-un partid istoric, PNL NU trebuia sa fie asa ceva! Se răstoarnă în morminte Brăteniiii!

  5. Minte în legătură cu faptul ca a fost prins în Timișoara băut. A fost prins pentru cea de-a treia data fără carnet de conducere(după ce îi fusese luat pt.bautura) la Sânnicolau Mare de către organele de politie care au dat dovada de ‘sânge în c—-‘ și l-au arestat deși el sunase deja la împărații județului sa-l scoată basma curata dar nu a fost posibil.Detalii în privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.