Candidatul PSD la Primăria Timişoara vrea să mute biroul secretarului Ioan...

Candidatul PSD la Primăria Timişoara vrea să mute biroul secretarului Ioan Cojocari. Cum vor ajuta cozile la eficientizarea activităţii

0
DISTRIBUIȚI

florin birsasteanu 1

Mutarea biroului secretarului Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari,și înființarea unui ghișeu special pentru oamenii care au probleme de comunicare cu funcționarii din Primăria Timișoara – acestea sunt primele schimbări pe care candidatul PSD Timiș la Primăria Timișoara, Florin Bîrsășteanu, ar vrea să le facă odată ales în funcție.

„Spunem noi că va trebui să deschidem primăria la modul foarte foarte tranșant pentru cetățenii orașului și mă gândeam că biroul secretarului de primărie mi se pare normal să fie în anticamera primarului, să fie aproape de primar în așa fel încât să poată să vadă tot ce se întâmplă acolo în timp real, iar în locul biroului domnului Cojocari noi am propus să facem un birou de rezolvare rapidă a problemelor cetățenilor, a celor care sunt nemulțumiți de răspunsul primit la ghișeu și de răspunsul în termenul legal, astfel încât primarul când vine dimineața la serviciu și vede holul plin de cetățeni nemulțumiți însemnă că funcționarii nu își fac treaba.


Deci o modalitate mult mai concretă de a interacționa cu oamenii, vă promit că eu nu voi folosi Facebook ca să transmit comunicate sau ca să interacționez cu oamenii prin intermediul acestuia”, a declarat candidatul PSD Timiş la Primăria Timişoara.

Dan Idolu a propus ca reprezentanții consiliilor consultative de cartiere să preia cererile nemulțumiților fără un filtru administrativ, pentru a se asigura că problemele oamenilor își găsesc rezolvare. Florin Bîrsăşteanu a conchis că de fapt sub pretextul urgenţelor legea este fentată des în Consiliul Local Timişoara, dar şi în primărie. „Urgențe nu sunt decât la Unitatea de Primire a Urgențelor și la Institutul de Boli cardio-vasculare. Urgențe care trebuiesc rezolvate în detrimentul legii nu există în administrație. Sunt doar mecanisme prin care este forțată legalitatea, dezbaterea în așa fel încât să poată să treacă neobservate atât pentru cetățeni, cât și pentru dumneavoastră reprezentanții media”, a adăugat candidatul PSD Timiş la Primăria Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.