Candidatul UNPR la Consiliul Județean Timiș, Titu Bojin, își dorește o infrastructură...

Candidatul UNPR la Consiliul Județean Timiș, Titu Bojin, își dorește o infrastructură medicală de tip occidental (P)

0
DISTRIBUIȚI

bojin unpr campanie

Sănătatea reprezintă domeniul prioritar pentru candidatul UNPR la Consiliul Județean Timiș, Titu Bojin! Acesta crede că proiectele demarate de el trebuie finalizate cât mai repede, iar pentru asta este nevoie de CONTINUITATE. În aceste condiții Titu Bojin va candida din nou la alegerile din 5 iunie, pe listele UNPR, pentru un nou mandat care să îi dea ocazia să ducă la bun sfârșit proiectele deja începute. Aici vorbim despre construcția noului Spital de Psihiatrie de la Giroc, construcția unei noi maternități, a unui spital de arși, dar și reabilitarea secției de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.


Bojin crede că la finalizarea acestor proiecte Timișoara va avea o infrastructură în domeniul sănătății care să se ridice la standardele europene.

„Am alocat bani să începem lucrările la Spitalul de Psihiatrie de la Giroc, am alocat 2,5 milioane de euro din 3,5. Licitația va avea loc la sfârșitul acestei luni sau cel târziu la începutul lunii viitoare. Spitalul are asigurată finanțarea de 3,5 milioane în doi ani, anul acesta și anul viitor, de la Consiliul Județean în totalitate.

Totodată derulăm un proiect în comun cu Banca Mondială pentru Maternitatea Bega, pentru a o muta la Spitalul Județean, într-o construcție nouă, împreună cu construcția unui spital de arși care se va face în orașul nostru prin finanțarea Băncii Mondiale și Unității de Primiri Urgențe, care se va muta din partea dreaptă a Spitalului Județean în centrul careului a celor patru clădiri”, a declarat candidatul UNPR la Consiliul Județean, Titu Bojin.

Consiliul Județean Timiș sub conducerea președintelui Titu Bojin a alocat în ultimii ani sume importante de bani celui mai mare spital din vestul țării. Însă una din nemulțumirile liderului CJT este faptul că cei din conducerea unității spitalicești nu au reușit niciodată să cheltuiască toți banii puși la dispoziție, indiferent de cine a fost manager.