Câștigă lunar premii de 4.500 Lei cu Biletul Zilei pe PariuriX.com (P)

Câștigă lunar premii de 4.500 Lei cu Biletul Zilei pe PariuriX.com (P)

0
DISTRIBUIȚI

poza biletul zilei

Premii lunare de 4.500 lei doar prin PariuriX.com cu biletul zilei, participă și tu, e simplu.

Te-ai gândit vreodată că există o metodă prin care poți realiza profit în mod sigur la pariuri? Există mii de sisteme, strategii și formule care pretind că-ți pot schimba viața peste noapte, însă lucrurile nu stau tocmai așa. Îți spun din proprie experiență că singura variantă sigură de câștig la pariuri este să joci la concursul biletul zilei pe pariurix.com.

Pentru a lua parte în această competiție nu trebuie decât să te înregistrezi pe site-ul comunității pariorilor din România, să te asiguri că ai cont la cele 3 agenții care sponsorizează concursul și să citești regulamentul (nu trebuie neapărat să depui bani în acele conturi).

Investiția ta este zero, iar câștigurile sunt nelimitate. În fiecare zi, 3 membri vor câștiga câte 50 RON (cei care au publicat biletele câștigătoare cu cele mai mari cote din respectiva zi).

Participarea este simplă

Fiecare utilizator are posibilitatea să posteze 1 bilet pe zi. Pentru a fi valid, biletul trebuie să conțină între 3 și 10 evenimente sportive, iar diferența între cotele postate să nu fie mai mare de 2. De exemplu, pe același bilet nu ai voie să postezi o cotă de 1.5 și una de 3.6. Asigură-te ca postezi pariul cu 30 minute înainte de începerea primului eveniment de pe bilet.

În linii mari, cam acestea sunt regulile de bază pe care trebuie să le cunoști.


Totuși, te sfătuiesc să citești regulamentul complet înainte de a publica primul bilet.

Experimentează noi strategii

În afară de faptul că economisești bani, acest concurs te poate ajuta să experimentezi noi formule de joc. Chiar pe forumul de discuții al comunității, poți să te inspiri de la diverși alți pariori experimentați care și-au demonstrat valoarea și au dezvăluit sisteme și strategii cât se poate de unice și eficiente.

De-a lungul timpului, vei avea ocazie să-ți găsești formula de joc care ți se potrivește cel mai bine. Însă, probabil cea mai bună parte din toată această afacere este posibilitatea de a-ți mări banca. Odată ce ți-ai format un stil iscusit, poți să te folosești de banii primiți în contul de pariuri, de pe urma câștigurilor din concurs, pentru a începe să joci și pe bani reali.

Ține-ți evidența pariurilor

Cei mai experimentați dintre pariori spun că pentru a câștiga la pariuri avem nevoie de disciplină și de ponturi bine analizate. Se pare că foarte mulți dintre pasionați pierd din cauză că nu-și țin o evidență a mizelor și nu pot urma o strategie de management al banilor.

Platforma concursului te ajută să-ți păstrezi istoricul tuturor biletelor pariate, asupra cărora poți să revii pentru o analiză, care să-ți releve motivele pentru care o anumită strategie a eșuat.

Analizează concurența

Urmărește cum joacă câștigătorii și încearcă să deduci secretele care se ascund în spatele succesului. Nimeni nu s-a născut învățat, însă oricine poate învăța. Pariurile pot fi considerate ca o meserie, și cum bine știm, meseria se fură.

Așa că bagă-ți nasul în biletele altora și încearcă să aplici și tu același raționament atunci când stabilești pariurile tale.

Dacă nu participi deja la acest concurs înseamnă că pierzi timpul și banii. Intră în joc și arătă-le tuturor cine este cel mai bun tipster din țară!

PariuriX.com – Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016