Cea de-a treia ediţie a festivalului Antagon a adus spectacole deosebite la...

Cea de-a treia ediţie a festivalului Antagon a adus spectacole deosebite la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1003384581">
festivalantagon (12) antagon festival
Antagon Festival, o săptămână plină de cultură. Foto: Gabriel Amza

Cea de-a treia ediţie a festivalului de teatru Antagon, desfăşurată în mai multe locaţii din Timişoara în perioada 15 – 22 mai, a avut parte de un succes deosebit, spectacolele diverse pregătite de organizatorii acestei manifestări fiind savurate pe deplin de public.

Printre spectacolele de teatru care au fost programate în cadrul festivalului s-au numărat „Ferma“ (Auăleu Teatru),  „Ce învârte omul drept“ (Unteatru din București), „O cerere în Căsătorie“ (Teatrul de Artă), „Huoooo“ (Auăleu Teatru),  „Nu cred că o să-mi treacă vreodată” (Reactor Cluj), „Sub pământ“ (O2G Bucureşti) sau „Azilul“ (Teatrul Labirint). Printre momentele muzicale care au făcut deliciul spectatorilor s-au numărat recitalurile susţinute de Mircea Tiberian and the Twisters sau concertul „matinal“ susţinut de Ada Milea cu Apolodor, pinguinul călător, acesta din urmă beneficiind de un public care a fost format în majoritate de către copii. Unul din cele mai de succes momente ale festivalului a fost recitalul formaţiei turce Baba Zula. Trupa care a mai cântat în oraşul nostru şi în cadrul ediţiei din 2013 a festivalului Plai a avut parte de aplauze sincere, concertul lor fiind unul care i-a marcat pe spctatori datorită sound-ului psihedelic şi îmbinarea muzicii tradiţionale cu elemente moderne.

Printre evenimentele de succes ale Antagon-ului din acest an s-au mai numărat „Poveștile  la platane” mixate de Rapala și Christine, recitalul lui Nucu Pandrea la frunză verde şi concertul susţinut de Rodion G.A. la Aethernativ. Tot în cadrul acestui festival spectatorii au putut admira „300 de pești din ăia care se puneau pe teleu”, la Muzeul Consumatorului Comunist. La finalul ediţiei din acest an, trupa Auăleu a susţinut un spectacolul aniversar de 11 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.