Cei mai frumoși câini, în paradă la Timișoara. Ce evenimente au loc...

Cei mai frumoși câini, în paradă la Timișoara. Ce evenimente au loc în acest weekend

0
DISTRIBUIȚI

expozitiecanina (24)Asociaţia Chinologică Română a judeţului Timiş organizează, în zilele de sâmbătă şi duminică, 7 şi 8 mai, la AquaSport Arena, trei expoziţii de frumuseţe, două în cadrul cărora se vor acorda titlurile CACIB, respectiv una în cadrul căreia se decernează şi titlul CAC. De asemenea, va avea loc o importantă expoziţie de specialitate, pentru rasa Boxer.

Astfel, timp de două zile, pe 7 şi 8 mai, la Timişoara devine capitala chinologiei româneşti, dar şi din această parte a Europei.


Sâmbătă, de la ora 9.00, are loc o expoziţie în cadrul căreia se acordă titluri CAC, iar începând de la ora 14.00 are loc o expoziţie în cadrul căreia se vor acorda titluri CACIB. Duminică, de la ora 10, are loc o nouă expoziţie în cadrul cărora se acordă titluri CACIB. Aceasta are rang de expoziţie de campionat, în vederea obținerii unor titluri de campion naţional al României. Corpul de arbitri este alcătuit din specialişti din Israel, Croaţia, Italia, Danemarca, Cipru şi România.

În ambele zile va avea loc şi un târg de adopţii canine, alături de demonstraţiile de dresaj, concursurile speciale pentru desemnarea celor mai buni câini la fiecare grupă, câinele şi copilul, perechi, grup de creştere. Preţul unui bilet de intrare la eveniment este de 10 lei, copiii, persoanele cu dizabilități şi pensionarii având acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.