Cele mai tari invenții, prezentate la Salonul de Inovații „Traian Vuia” din...

Cele mai tari invenții, prezentate la Salonul de Inovații „Traian Vuia” din Timișoara. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

scooterson

Cei mai creativi români își dau întâlnire la Timișoara, la sfârșitul acestei luni. Asta pentru că Salonul Internațional de Invenții și Inovații „Traian Vuia” își deschide pentru a doua oară porțile.


Evenimentul este organizat de Societatea Inventatorilor din Banat, în perioada 25 – 27 mai, la Casa Tineretului, și reunește inventatori din țară, dar și din străinătate.

Invenții din toată Europa sunt prezentate la Timișoara

Participanții își vor prezenta produsele inovative cu care s-au înscris și la mari saloane naționale și internaționale de profil, așa cum sunt cele de la Geneva, Bruxelles sau Zagreb.

Potrivit organizatorilor, vor fi prezentate invenții din domenii precum mecanică, electronică, informatică, construcții, instalații, medicină, securitate-salvare, agricultură sau protecția mediului. La final, cele mai interesante invenții vor fi premiate.

Anul trecut, în cadrul primei ediții a Salonului de Invenții și Inovații „Traian Vuia”, timișorenii au admirat peste 150 de creații. Printre acestea s-a numărat și scuterul minune care consumă doar 0,50 bani la 100 km parcurși. Intrarea la eveniment este liberă, acesta fiind deschis între orele 09.00 – 18.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.