Concert de muzică instrumentală alături de Mihai Bîzgan: „În ţara noastră se...

Concert de muzică instrumentală alături de Mihai Bîzgan: „În ţara noastră se promovează muzica comercială şi atât“

0
DISTRIBUIȚI

bizgan2

Melomanii timişoreni sunt aşteptaţi la un concert instrumental alături de Mihai Bâzgan şi trupa sa, evenimentul urmând să se desfăşoare în data de 12 mai, de la ora 21.00, la Cafeneaua Verde.

„Genul abordat va fi diversificat prin acorduri de jazz, dar şi piese celebre ale unor artiști precum Benny Goodman, Kenny G, Ray Charles. La faţa locului se vor cânta şi câteva piese proprii. Creșterea mea profesională a început din timpul liceului, odată cu formarea şi inițierea trupei Big Brothers Band.


Pot spune că timp de 3 ani am avut un succes deosebit pe plan local, iar după apriţia noastră la emisiunea Românii au talent, concertele au fost numeroase. Un alt lucru îmbucurător a fost că tinerii de vârsta noastră au început să pună preţ şi pe muzica instrumentală . Odată cu terminarea liceului fiecare dintre noi a urmat un alt drum. Eu am ales conservatorul de muzică unde domnul Cristian Miclea a îndrumat pașii mei, iar susținerea lui a fost de mare ajutor. Pentru că am vrut să dau mai departe din ce ştiu eu, am devenit profesor de muzică, iar această artă mă încântă pentru că pot să pun o sâmânță de artă muzicală în dezvoltarea copiilor. Împreună cu band-ul (cu Marco, Dani şi Sebi) mai cântăm prin diferite locuri şi evenimente unde se cere o altfel de muzică. De obicei nu foarte multă lume ascultă muzică instrumentală mai ales în ţara noastră unde se promovează doar muzica comercială şi atât. Sunt încrezător că odată cu inițierea festivalului de Jazz din Timişoara am văzut an de an tot mai mulţi tineri care vin să asculte o altfel de muzică, iar de 2-3 ani se pune accent pe cultură. Voi avea multe surprize la concertul din 12 mai“, ne-a spus Mihai Bîzgan.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.