Concert de nota zece cu Otherside, proiectul care aduce un sound fresh...

Concert de nota zece cu Otherside, proiectul care aduce un sound fresh pe piaţa autohtonă GALERIE FOTO si VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-986721954">

13095942_1530697347236993_8727983477650235762_n

Melomanii timişoreni au avut parte de un concert cât se poate de interesant duminică seara, La Căpiţe, unde formaţia bucureşteană Otherside a reuşit să fie pe placul celor prezenţi printr-un sound eclectic, care îmbină cu mult meşteşug diverse influenţe muzicale moderne.

Formaţia care a lansat albumul de debut, „Neverending”, în cursul lunii februarie, a reuşit să smulgă aplauze sincere, printre piesele care s-au făcut auzite numărându-se şi viitorul single al trupei, care va fi lansat în data de 4 mai. „Otherside a luat naştere la începutul anului trecut. Ne-am întâlnit la o masă şi ne-am hotărât să facem un proiect cum nu există în România. Am venit cu ceva fresh. Între timp s-a mai schimbat componenţa şi ideile. Ceea ce cântăm noi… e ceva lung… nu am reuşit să-l facem scurt… e undeva între nu-soul, funk, electronica şi future bass. Le are pe toate. Pe 4 mai lansăm noul nostru single, care nu e inclus pe album“, ne-a declarat Victor Bourosu, solistul trupei.

Dincolo de categorisiri, muzica celor de la Otherside reuşeşte să atragă atenţia prin câteva compoziţii bine structurate, iar prestaţia live a muzicienilor este una de excepţie. Recitalul Otherside are şarm şi datorită vocii inconfundabile a solistului. Printre melodiile care se regăsesc pe albumul de debut şi care au fost cântate şi la Timişoara se află şi o reinterpretare cât se poate de ingenioasă a celebrului hit „No Diggity” (Blackstreet). În ceea ce priveşte faptul că toate melodiile trupei sunt în limba engleză, solistul trupei ne-a mărturisit că deocamdată Otherside nu simte nevoia de a cânta în limba română. „Nu simt nevoia să cânt în limba română. Vrem să ne adresăm unei pieţe internaţionale. Nu mă interesează faptul că radiourile din România nu ne difuzează. Noi facem ceea ce ne place. Poate, dacă la anul vom simţi nevoia să facem piese în româneşte o vom face. Scena românească de muzică e foarte OK, e loc pentru toată lumea“, ne-a declarat artistul, care înainte de acest proiect a fost cunoscut graţie unor hituri editate sub numele de Viky Red.

Otherside va susţine un nou concert în zona noastră în cadul festivalului JEMF, care va avea loc la Jimbolia în perioada 20 – 22 mai.

Foto: Bogdan Constantinescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.