Concert de sprijinire a tinerelor talente muzicale, alături de Vest Phoenix Cover,...

Concert de sprijinire a tinerelor talente muzicale, alături de Vest Phoenix Cover, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

vestcover

Vest Phoenix Cover, proiectul iniţiat de Titi Dragomir care îşi propune să sprijine tinerele talente şi să readucă spiritul timişorean al anilor ’70 în cluburile locale, pregăteşte un concert extraordinar, care va avea loc în 5 mai, de la ora 19.00, la Sala Multifuncţională a CJT.

Printre cele mai recente apariţii a celor de la Phoenix Vest Cover s-a numărat recitalul susţinut în Piaţa Operei, la sfârşitul lunii decembrie 2015, când muzicienii au cântat alături de trupa Elan (care face parte din acest proiect) şi o serie de tineri muzicieni talentaţi. „Vest Phoenix Cover a apărut în 2014, în februarie, fiind o trupă care interpretează piese Phoenix, piese din repertoriul autohton şi internaţional, neţinând cont de vârstă. Vrem să aducem în cluburile timişorene spiritul timişorean de atunci, pe care îl avea şi trupa Phoenix şi repetiţiile pe care le făceam prin anii ’70.


Din păcate, cei care conduc cluburile în ziua de astăzi nu sunt prea interesaţi de aceste promovări pe care încercăm să le facem, sunt mai interesate de discoteci sau de nume mai mari, deşi la noi se cântă super profesional, mai ales de când a venit în jurul nostru şi trupa Elan. Am cântat în 20 decembrie în deschiderea trupei Phoenix, unde s-a cântat foarte bine”, ne-a declarat Titi Dragomir, iniţiatorul acestui proiect.

În decursul celor doi ani de existenţă, proiectul a iniţiat câteva casting-uri care au descoperit o serie de tinere talente ale scenei locale, iar pentru acest an muzicienii care coordonează această „pepinieră” îşi propun o serie de alte acţiuni interesante.

Concertul de joi va avea parte de o prezentare realizată de Mimo Obradov, iar intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.