Grupare specializată în contrabanda cu țigări, cu cartierul general în Timișoara, anihilată...

Grupare specializată în contrabanda cu țigări, cu cartierul general în Timișoara, anihilată de Poliția de frontieră UPDATE Ce au găsit polițiștii la percheziții FOTO și VIDEO

4
DISTRIBUIȚI
<


p>perchezitii contrabanda tigari (3) seif

Operațiune a Poliției de Frontieră Timișoara, în această dimineață, pentru reținerea a 18 suspecți, despre care în urma anchetei DIICOT s-a stabilit că fac parte dintr-o grupare organizată specializată în contrabanda cu țigări. Însoțiți de luptătorii de la Jandermerie, polițiștii de frontieră au intrat în 23 de locații din Timiș, Caraș Severin și Arad, pentru a le percheziona și pune în executare 20 de mandate de aducere.

În timpul monitorizării a reieșit că liderul grupării era un timișorean. Acesta era cel care coordona atât achiziționarea de țigări de la un furnizor din Arad, cât și rețeaua de distribuție care acționa în piețele din mai multe localități din Timiș și Caraș Severin. Bărbatul este, de altfel, anchetat de DIICOT și într-un alt dosar de contrabandă. Țigările erau aduse din Ucraina. Gruparea este monitorizată de aproximativ un an de zile, de-a lungul timpului polițiștii de frontieră capturând mai multe transporturi de țigări de contrabandă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În urma percheziţiilor au fost descoperite, ridicate şi indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, următoarele bunuri: 2.039 pachete ţigarete diferite mărci, 24 litri alcool, 8.880 euro, 48.240 lei, precum şi mai multe înscrisuri care atestă implicarea celor în cauză în activităţi de contrabandă.

4 COMENTARII

  1. Pt @:vasile
    DOAMNA pe care o numești este deocamdată subcomisar și spre nemulțumirea ta chiar știe meserie , e nelipsita pt lucrează la criminalistică !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.